Cum arăta Rona Hartner în tinerețe. Scandalul care i-a marcat întreaga carieră regretatei artiste

Cum arăta Rona Hartner în tinerețe. A fost un întreg scandal care i-a marcat cariera. Ce declara artista despre el, mulți ani după aceea.

Cum arăta Rona Hartner în tinerețe. Ce scandal a existat în viața acesteia care i-a marcat întreaga carieră.

Cum arăta Rona Hartner în tinerețe. Când a cunoscut succesul

Rona Hartner a fost o artistă foarte apreciată. A încântat cu vocea sa, dar și pe scenă. A devenit cunoscută din 1995, când a primit rolul principal în filmul Gadjo dilo (Străinul nebun).

Interpretarea sa artistică nu numai că a făcut-o faimoasă, dar i-a adus și un premiu. Datorită acesteia, Rona Hartner a primit Leopardul de Aur la Festivalul de Film de la Locarno.

Vezi și:  Să priviţi către braţele lui Dumnezeu, să cădeţi în braţele Lui, şi să înaintaţi

În 1996 a jucat în filmul “Asfalt Tango”, o co-producție româno-franceză. Din 1997 artista chiar s-a mutat în Franța, țară pe care a iubit-o și la care a revenit mereu.

Scandalul care i-a marcat cariera Ronei Hartner

Dar Rona Hartner a avut parte și de un scandal care i-a marcat cariera. În 1999, aceasta era acuzată că este amata președintelui Emil Constantinescu.

Cei doi apăreau în poze cu ipostaze romantice, iar de aici până la o întreagă aventură a fost doar un pas. Vadim Tudor susținea atunci că are jurnalul intim al actriței, în care ea scria cum se iubea cu președintele.

Despre momentul în care s-au făcut pozele, Rona Hartner spunea că a avut o piesă cu un mesaj deloc demn pentru un președinte.

Vezi și:  În Cursul Anului 2024, Pensionarii Din România Se Vor Bucura De Unele Modificări Semnificative În Ceea Ce Privește Beneficiile De Care Beneficiază. Două Propuneri Legislative Care Au Un Impact Direct Asupra Acestora Se Află În Prezent În Atenția Parlamentului.

Pentru ca acesta să nu audă că îi cântă despre cum este „un ratat”, vedeta a spus că a făcut tot felul de mișcări senzuale. După scandal, Rona Hartner s-a mutat la Paris.

„Mi s-a zis Pațurcă: invită-l pe președinte la dans. Eu aveam un blues, «You are my loser». Nu știam cum s-o mai dau, cum să-i cânt ”Ești ratatul meu”? Și am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul. Am făcut o diversiune. Toți jurnaliștii au venit în jurul nostru. Și… s-a terminat piesa, aplauze, poze, nu știu ce. Asta a fost în noiembrie 1996”, spunea Rona despre momentul respectiv.

Vezi și:  Horoscop zilnic pentru marți, 19 decembrie 2023. Oportunități pentru Gemeni

Într-un final, Rona Hartner a recunoscut în 2010 că întregul scandal fusese o înscenare.

„Tocmai avusesem mare succes cu un film în Franța și secretarul lui Corneliu Vadim Tudor mi-a propus să mă facă vedetă în România (…)

Iar pe 8 ianuarie 1999, am aflat de la televizor că scrisesem un jurnal intim, în care spuneam că sunt amanta președintelui. Bineînțeles, jurnalul era inventat”, a declarat Rona Hartner pentru revista The One în anul 2010.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *