Cum arată în interior epava navei de la Costinești. VIDEO

Epava de la Costinești este cunoscută de toată lumea. Și mulți ne-am întrebat cum arată în interior.
Un tânar, la fel de curios, a intrat cu barca și a filmat interiorul, spre surprinderea celor care au urmărit clipul pe TikTok.
Nava Evanghelina, sub pavilion grecesc, a eșuat la aproximativ 1,5 km de plaja nordică a Costinești pe 15 octombrie 1968.


Înainte cu 12 ore de a eșua, nava a solicitat ajutor către Grupul de Intervenții și Salvare Navală al portului Constanța.
Conform coordonatelor transmise de greci, nava ar fi trebuit să se afle între Gura Portiței și Sfântul Gheorghe. Nava salvator Voincul a plecat în căutarea Evanghelinei, dar nu au găsit-o, conform Wikipedia.
La un alt contact, grecii au transmis alte coodonate, iar de această dată nava ar fi trebuit să fie între Gura Portiței și zona Vadu.
Și iar au urmat ore de căutări, dar nici de această dată nici urmă de navă.
Salvatorii au contactat, din nou, nava, dar nu au mai primit niciun răspuns. Apoi, a fost trimisă în căutarea sa o altă navă salvator, care putea naviga mai aproape de țărm.

Vezi și:  Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu o alta femeie in masina!


Din cauza celor două experiențe, comandantul Mircea Ionescu, cel care conducea nava salvator Voinicul, a cerut ca acțiunea de căutare să fie făcută în direcția opusă coordonatelor primite.
În acest fel, pe 15 octombrie 1968, dimineața, nava a fost localizată la Costinești.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *