Cristina Cioran, scandal în plină stradă cu fostul iubit! Artista a izbucnit în lacrimi de disperare

Cristina Cioran trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Celebra actriță s-a despărțit de curând de tatăl fetiței sale, cu care nu a rămas deloc în relații bune. Se ceartă ori de câte ori au ocazia și acum au făcut un scandal de toată frumusețea chiar în plină stradă. Toți cei care au asistat la scenă au fost îngroziți.

Cristina și Alex, scandal în public

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au pornit pe drumuri diferite, chiar la scurt timp după ce s-au logodit. Cei doi au împreună o fetiță și, măcar de dragul ei, ar fi trebuit să rămână în relații bune. Actrița părea fericită alături de tatăl copilului ei, Alex Dobrescu, dar lucrurile s-au schimbat în urmă cu câteva luni, iar acum sunt într-o ceartă continuă.

Vezi și:  Ce S-A Ales De Fiica Lui Edith Gonzales. Actrița Își Făcea Griji Pentru Adolescentă

Recent, cei doi ar fi fost protagoniștii unui scandal chiar în mijlocul străzii. Paparazzi Wowbiz  i-au surprins pe cei doi chiar în plină ceartă (vezi imaginile aici), când Cristina încerca să îi explice fostului iubit că nu are cheie de la casă, deși acesta o acuza că vrea să intre fără acordul lui în locuința sa. În lacrimi, Cristina încerca să îl convingă și el continua să fie agitat.

„Chem poliția că vrei să intri cu forța în casă! Dă-mi cheia și pleacă de aici!„, spunea bărbatul.

„Nu am cheie”, i-a explicat actrița,
Alex Dobrescu, agresiv cu jurnaliștii
Alex ar fi devenit agresiv, la un moment dat, când și-a dat seama că este filmat. Celebrul designer vestimentar s-ar fi îndreptat către jurnaliști, înjurând și scuipând echipa care îl filma în timp ce se certa cu cea care l-a făcut tătic.
Până acum, Cristina Cioran nu a vorbit prea mult despre despărțire, ci e dat frâu liber fostul ei iubit să explice cum au stat lucrurile. Nu a mai suportat, însă, minciunile pe care acesta le-ar fi spus despre ea și a lăsat să se înțeleagă că lucrurile nu mai mergeau deloc bine între ei și singura soluție era despărțirea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *