Cristina Bâtlan Divorțează După 26 De Ani: Descoperirile Dureroase Ale Juratei De La ‘Imperiul Leilor’

Cristina Bâtlan, cunoscută antreprenor și jurată a emisiunii de televiziune „Imperiul Leilor” difuzată de Pro TV, a decis să pună capăt căsătoriei sale cu Roberto Bâtlan după 26 de ani de mariaj. În cadrul unei discuții sincere în podcastul „Fain & Simplu”, moderat de Mihai Morar, Cristina Bâtlan a dezvăluit că motivul principal al despărțirii a fost infidelitatea fostului soț și faptul că acesta i-a ascuns adevărul. Cu toate acestea, cei doi au reușit să mențină o relație amiabilă post-divorț, rămânând parteneri de afaceri și părinți ai unui copil.

Cristina Bâtlan a explicat că s-au cunoscut în adolescență și au decis să-și împartă viața atât personal, cât și profesional. Cu toate acestea, după ani de căsnicie, a descoperit că Roberto ducea o viață dublă, ceea ce a condus la decizia finală de a se separa legal. „Am crescut împreună, ne-am format împreună, am făcut business împreună”, a afirmat Bâtlan, subliniind că, în ciuda încălcării încrederii, au reușit să stabilească o nouă bază pentru relația lor.

Cristina Bâtlan a vorbit despre stabilirea unor reguli în relația lor, printre care sinceritatea și faptul că plecarea unuia dintre parteneri din casa comună înseamnă o despărțire definitivă. Încălcarea acestor reguli, în special minciuna, a fost un factor decisiv pentru despărțire. „Nu ne supărăm, că e dreptul să încalci. Un partener nu e un obiect. El era într-o relație, eu nu aveam nicio relație”, a explicat ea, descriind momentul conflictual ca fiind extrem de dureros.

Vezi și:  Calendar Ortodox 12 decembrie 2022: Mare Sfânt făcător de minuni, sărbătoare luni! Cea mai puternică rugăciune care aduce mângâiere celor necăjiți

În ciuda acestei încercări, Bâtlan a menționat că fostul soț nu mai dorește să mintă și că acum se consideră cei mai buni prieteni. „Suntem foarte bine unul cu altul. Roberto nu mai minte, e eliberat de faptul că nu este obligat să mintă”, a declarat Cristina Bâtlan, evidențiind importanța menținerii unei relații sănătoase bazate pe sinceritate și respect reciproc după divorț.

Această dezvăluire vine într-un moment în care Cristina Bâtlan continuă să fie o figură respectată în lumea antreprenoriatului românesc și un exemplu de urmat în ceea ce privește gestionarea vieții profesionale și personale. Despărțirea de Roberto Bâtlan reprezintă un nou capitol în viața sa, unul în care onestitatea și respectul mutual definesc relația lor post-divorț.

Vezi și:  Blestemul Mădălinei Manole. Ce i-a dezvăluit Mariei Dragomiroiu înainte să moară. ,, Nimeni nu a fost lângă ea”…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *