Cristina Bâtlan, divorț după 26 de ani! „Leoaica” a aflat că a fost înșelată: „Am aflat după cinci ani. Am fost și la nuntă”. Ce decizie a luat acum

Cristina Bâtlan a devenit cunoscută pe scena media românească odată cu rolul său de jurat în emisiunea „Imperiul Leilor”. Cu toate că este o figură publică apreciată pentru experiența sa în afaceri, viața sa personală a fost întotdeauna departe de reflectoarele publice. Într-un podcast moderat de Cătălin Măruță, Cristina a dezvăluit aspecte tulburătoare din viața sa intimă, mai precis despre despărțirea dureroasă de soțul ei, Roberto.

„Nu am avut habar. Niciodată nu mi-aș fi imaginat că Roberto mă înșală. Aflarea a venit după patru sau cinci ani. Nu știam nimic despre ea, nu o cunoșteam. De fiecare dată când mințea, făcea-o cu o poveste incredibilă. Nu puteam să cred că mințește. Îl credeam sincer. Când cineva mi-a deschis ochii asupra realității, am realizat că nu pot trăi într-o astfel de situație. Am strigat, nu am putut să vorbesc. Nu este un lucru pe care să-l discuți. Toate planurile mele s-au prăbușit. După aceea, am mers în India pentru a-mi găsi identitatea”, a povestit Cristina.

Această perioadă a fost extrem de dificilă pentru Cristina, care a subliniat că nu a considerat niciodată reconcilierea. Ea a luat decizia de a divorța, simțind că nu poate tolera minciuna și trădarea într-o relație atât de lungă și importantă pentru ea.

„Într-o relație, amândoi poartă o parte din responsabilitate. De ce Roberto ar fi mai vinovat că și-a găsit pe altcineva decât mine, care nu observam asta? La momentul aflării adevărului, am decis să ne despărțim imediat. Nu m-am gândit să-l iert, nu pot să accept minciuna. Nu puteam să tolerez asta. Am reușit să trec peste, am investit mult în mine în următorii ani. Uneori mă întrebam de ce tocmai eu, dar asta e doar egoism. Se întâmplă milioanelor de oameni. De ce nu am fost mai atentă? Afacerile erau mai importante decât relația”, a adăugat ea.

Cu toate că divorțul a fost o decizie dureroasă și o perioadă de mare provocare emoțională, Cristina și Roberto au reușit să păstreze o relație bună după despărțire. Ea a mărturisit că au ajuns să se înțeleagă foarte bine și au reușit să treacă peste trecutul tumultuos.

„Am avut o căsnicie lungă și acum am o relație excelentă cu Roberto, deși am divorțat acum patru ani. Sunt acum o femeie singură. La un moment dat, oamenii se schimbă. Am considerat că cariera mea în afaceri era foarte importantă pentru amândoi. După 26 de ani trăiți zi de zi cu cineva, problemele personale se reflectă și în viața profesională. Nu există iubire mai mare decât să dai libertate partenerului tău. La momentul respectiv, nu am înțeles asta și am simțit că este cea mai mare trădare. Într-adevăr, Roberto și-a găsit o nouă parteneră. Divorțul a fost semnat cu asistența unei foste colege de facultate, care nu-și putea închipui. A durat doi ani până am hotărât să divorțăm. Între timp, Roberto s-a căsătorit cu actuala soție și am fost prezentă și la nunta lor”, a concluzionat Cristina în podcast.

Această poveste impresionantă dezvăluie nu doar drama unei despărțiri, ci și maturitatea și înțelepciunea câștigate în urma unei experiențe atât de intense și personale. Cristina Bâtlan este un exemplu de putere și reziliență, reușind să își refacă viața și să păstreze o relație pozitivă cu fostul ei soț.

Vezi și:  Cântăreț român, condamnat la 6 ani de închisoare. Ce infracțiune a comis

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *