Cine locuiește acum în vila Stelei Popescu din 2 Mai. Regretata actriță își petrecea acolo toate verile

Cine locuiește acum în vila Stelei Popescu din 2 Mai. Casa de la mare era locul preferat pentru vară al regretatei actrițe, care s-a stins din viață acum cinci ani. Stela Popescu își petrecea toate verile la 2 Mai și avea grijă ca locuința ei de la malul mării să fie tot timpul pusă la punct.
Stela Popescu, care a murit în 2017, a deținut mai multe proprietăți, printre care un bloc cu trei etaje în Capitală, o vilă în Crevedia, vila de la 2 Mai, dar și o casă în centrul Bucureștiului, de altfel, chiar casa în care a fost găsită fără viață, de către fiica sa adoptivă.


Cine locuiește acum în vila Stelei Popescu din 2 Mai
Regretata actriță Stela Popescu s-a stins din viață în urmă cu aproximativ cinci ani, la vârsta de 81 de ani, lăsând în urmă roadele a celor cinci decenii petrecuți pe scenă: roluri în filme, piese de teatru și televiziune. Stela Popescu a lăsat în urmă și o avere impresionantă.
Proprietățile Stelei Popescu au ajuns la fiica sa adoptivă, Doina Maximilian, potrivit playtech.ro, inclusiv vila cochetă de la malul mării, situată în localitatea Limanu, județul Constanța.
Recent, au fost văzuți muncitori și renovări în plină desfășurare la vila regretatei Stela Popescu din 2 Mai, iar sursele Playtech.ro au dezvăluit că Doina Maximilian ar fi vândut casa. Iar dacă în anii trecuți erau turiști cazați în casa Stelei, de data aceasta în casa se află doar o doamnă, conform acelorași surse.
Dacă, în trecut, era vopsită aproape toată în albastru, acum, locuința de pe litoral e aproape în totalitate albă.
Fiica Stelei Popescu susținea că nu vrea să vândă casa din 2 Mai a mamei sale
Recent, Doina Maximilian a declarat că a renovat casa din 2 Mai alături de copii, fată și ginere, și că vor să se bucure împreună de locuința care păstrează vie amintirea Stelei Popescu. Aceasta a mai punctat că vila e pusă la punct.
„Nu consider că este un subiect de comentat. E complet renovată, e pusă la punct. O ținem. Încercăm să profităm de ea și asta e tot. O păstrăm, nu se pune problema’, a declarat Doina Maximilian pentru fanatik.ro.

Vezi și:  Vești triste despre Radu Ile. Ce a pățit artistul de muzică populară


Doina Maximilian e nepoata lui Puiu Maximilian, soțul Stelei Popescu, care a decedat în 1998. Marea artistă a luat-o în grija ei încă din adolescență, de când avea 16 ani, deși nu era fiica ei biologică. De asemenea, regretata actriță se lăuda mereu că toata viața a avut un copil.
La fel ca Stela Popescu, și Doina Maximilian iubește lumea artistică. Ea activează ca profesoară la Academia de Regie și Film din București. Cele două au fost foarte apropiate, iar regretata actriță a apreciat-o mereu pentru discreția ei.
„Ce e de făcut în memoria doamnei Stela, asta o fac. Pentru asta m-a și apreciat Stela, că n-am acționat ca atare’, a mai spus ea.

Vezi și:  Horoscop JOI, 27 iulie 2023. Zodiile care vor face o schimbare în dragoste. Cupidon bate la uşă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *