Cine este taximetristul care a transportat gratuit o femeie cu copilul la spital: “Dacă faci bine, bine găsești”

A fost găsit taximetristul care a transportat gratuit o femeie cu copilul la spital. Cine este și ce a declarat bărbatul.

Un șofer i-a impresionat pe români, după ce a transportat de urgență la spital o mamă și pe copilul ei, fără a-i lua bani pe cursă.

 

Cine este taximetristul care a transportat gratuit o femeie cu copilul la spital: “Dacă faci bine, bine găsești”

Întâmplarea a avut loc în toamna anului 2021, în București, dar povestea a apărut abia acum, după ce s-a „rostogolit” întâmplător pe rețelele sociale, după ce ar fi fost repostată, zilele trecute, pe un grup de Facebook din Cluj. Așa se explică de ce toată lumea a crezut, inițial, că întâmplarea a avut loc la Cluj. Bărbatul se numește Silvian Iulian Bucur, și este din București, potrivit Știrileprotv.ro.

Vezi și:  Frunzele de hrean sunt un remediu naturist excelent pentru durerile de picioare. Ce alte beneficii au

Iulian a povestit că a fost vorba de o cursă din cartierul bucureștean Pajura, până la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. Femeia chemase un taxi printr-o aplicație de profil, și se grăbea să ajungă la spital, după ce fiul ei se rănise la cap.

După confirmarea comenzii, ea a luat legătura cu șoferul, căruia i-a mărturisit că nu are suficienți bani pentru cursă.

Acesta s-a oferit să facă cursa gratuit, gândindu-se că în locul femeii “ar putea fi mama, soția, sau cineva apropiat care să fie în aceeași situație”.

Înainte de Crăciun, șoferul și femeia s-au reîntâlnit. De această dată, femeia era împreună cu soțul, care lucrează în străinătate, și venise acasă, de Sărbători.

Iulian Bucur:  “Nu știa cum să-mi mulțumească din nou, pentru fapta pe care am făcut-o atunci. M-a recunoscut când a intrat în taxi. Era înainte de Crăciun, cu două sau trei zile. De data asta era cu soțul, care s-a întors din străinătate, de la muncă. Și îi auzeam cum vorbeau în spate, în șoaptă – ‘El e domnul care m-a dus’. M-am uitat puțin în oglinda retrovizoare, îmi era puțin cunoscută, dar nu știam de unde. Dacă iau în fiecare zi zeci de clienți…”

Vezi și:  Grecia îți oferă o casă și bani lunar să te muți acolo cu familia. Trebuie să îndeplinești câteva condiții

Iulian Bucur spune că a postat pe Facebook fotografiile în care e redat dialogul dintre el și clientă, pentru a arăta că “nu toți taximetriștii sunt la fel”

Iulian Bucur:  “Fiecare pădure are uscăturile ei.(…) Au fost foarte mulți care m-au felicitat, dar au fost și câțiva care n-au spus chiar ce trebuie, acolo.”

Iulian Bucur spune că a făcut și cu alte ocazii astfel de gesturi de bunăvoință.

Iulian Bucur: “Am găsit un copil la ora 11 noaptea, să-l duc într-un sat apropiat de București. Nu puteam să-l las, pur și simplu, în stradă, acolo, că cine știe ce se întâmpla. L-am lăsat în fața porții, și nu l-am revăzut de atunci. (…) Într-un fel, am credința că, dacă faci bine, bine găsești. Dacă faci rău, rău găsești.”

Vezi și:  Familia Sterp Practică Prețuri Uriașe La Produsele Vândute. Internauții S-Au Revoltat Când Au Văzut Despre Ce E Vorba

“Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă”, a scris un șofer.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *