Cine este femeia cu care Liviu Dragnea ar fi înlocuit-o pe Irina Tănase. Este tânără și este profesoară de franceză

Liviu Dragnea are o nouă posibilă iubită, cu care a înlocuit-o pe Irina Tănase. Tânăra este frumoasă și este profesoară de franceză.
Despărțirea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a șocat pe toată lumea.
După ce niște mesaje compromițătoare, din care se dovedea că Irina l-a înșelat pe politician, au ajuns pe internet, Liviu Dragnea i-a dat imediat papucii, fără să mai stea pe gânduri, printr-un mesaj pe telefon.
Cine este posibila nouă iubită a lui Liviu Dragnea
„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez.
La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte.

Vezi și:  Anda Călin și gestul uriaș pentru Liviu Vârciu


Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a mărturisit, la acea vreme, Irina Tănase.
Se pare că Liviu Dragnea și-a revenit după despărțirea de Irina și a intrat în grațiile altei domnișoare. Ar fi vorba despre Oana Leonte, o tânără profesoară de franceză.
Pentru moment, niciunul dintre ei nu au confirmat o posibilă relație.
Cine este Oana Leonte
Oana Leonte are 25 de ani, a absolvit Facultatea de Limbi Străine.
„De mai bine de jumătate de an Alianța Pentru Patrie este casa mea, este a doua mea casă, și cumva eu îmi doresc foarte mult să atrag lângă mine foarte mulți tineri.”

Vezi și:  ”Am numai 16 lei, mă duceți cu copilul la UPU Cluj?” Ce a făcut un taximentrist când a primit mesajul disperat al unei mame

, spunea Oana Leonte, potrivit România TV. Oana Leonte ar face, potrivit unor surse locale, jocurile la APP Buzău.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *