Cine este Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose. Și-a părăsit iubita pentru celebra artistă

Principalul subiect al momentului este relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Cei doi sunt abia la început de drum, dar lucrurile au evoluat rapid între ei.
Theo Rose este deja cunoscută de o țară întreagă, dar nu mulți îl cunosc pe noul ei iubit.
Anghel Damian, actor și regizor de succes
Anghel Damian a devenit cunoscut pentru rolul său din Vlad, unde l-a interpretat pe personajul Adrian Anuntei.
De asemenea, Damian a scris și scenariul pentru acest serial și a primit și premiul UCIN pentru cel mai bun actor în rol secundar, după ce l-a interpretat pe Prințul Carol în filmul “Queen Marie of Romania”.

Vezi și:  „Femeile Sunt Parșive. Am Jucat Bărbați La Viața Mea. Să Te Ferească Dumnezeu Să Te Îndrăgostești De O Femeie Care Te Joacă.” Ce Sfat De Viață I-A Oferit Monica Tatoiu Fiului Său?


Vezi și: Ce întorsătură de situație! Adevărul despre Theo Rose și fostul său iubit, Alex. Ce s-a întâmplat între ei, de fapt
Anghel Damian trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale atât din punct de vedere profesional, dar și personal, având în vedere că se iubește cu Theo.
Înainte a avut de opt ani cu actrița Lia Bugnar, cu mai bine de 20 de ani mai mare decât el. Au fost fericiți împreună și au trăit o frumoasă poveste de iubire, dar se pare că au decis să pună punct pentru ca regizorul să înceapă o nouă relație alături de Theo.
Regizorul a recunoscut, la vremea aceea, că Lia a fost cea de la care a avut multe de învățat și lângă care a trăit clipe frumoase.
«Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, afirma Anghel Damian.
Theo și Anghel și-au recunoscut relația
Theo Rose și Alex Leonte au pus punct relației lor, după ani buni în care s-au iubit. Cei doi păreau de nedespărțit și toată lumea se aștepta ca cei doi să îmbătrânească împreună, dar se pare că au ajuns la final.
Theo Rose a confirmat că este într-o relație cu un alt bărbat, respectiv cu Anghel Damian.
A fost criticată pentru faptul că și-ar fi înșelat partenerul, dar a declarat că și-au spus totul pe față și nu se poate vorbi despre infidelitate.

Vezi și:  Cum a slăbit Mihai Morar 15 kilograme. „Nu am ținut diete minune…” Prezentatorul mănâncă de toate, dar are o regulă:


”Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta.
Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a declarat Theo.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *