Cel mai dur mesaj al fostei sotii a actorului Adrian Pintea. „Anumite doamne si domnisoare ma descalifica in plan personal”

Fosta sotie a regreatului actor Adrian Pintea a transmis unul dintre cele mai dure mesaje. Aceasta s-a aratat dezamagita de comentariile celor din jur pe seama sa.
Lavinia Tatomir a scris, pe contul sau de socializare, un mesaj prin care isi exprima dezamagirea. Fosta partenera de viata a actorului Adrian Pintea a vorbit despre cei care care comenteaza pe seama sa.
„Am uneori o intentie foarte clara de a „da pe fata” anumite intamplari ale vietii mele care ma dezamagesc, dar ma opresc mereu la timp… Aflu cu AMARACIUNE, de la o fiinta draga mie, ca anumite doamne si domnisoare din anturajul nostru profesional ma descalifica in plan PERSONAL (amestecand evident viata privata cu meseria! ), barfindu-ma grosolan sau glumind (cica!), descriindu-ma ca fiind o femeie „nu stiu cum”… si iar ma opresc la timp, din decenta si eleganta a spiritului.

Vezi și:  S-a intamplat intr-un sat din Maramures. Au avut un SOC atunci cand au vazut ce a fatat vaca. Nimeni nu gaseste o explicatie pentru asta…


Ce josnic! Cate dintre acestea ma cunosc personal sau au purtat o conversatie reala cu mine? Oare cate dintre ele au trecut prin cutremure sufletesti cu totul speciale?
Cine sunt aceste doamne si domnisoare erijate in „directori de constiinta”? Ce sens ar mai avea sa o spun? Dragele mele, sunt o constructie feminina complicata (asa cum multe dintre voi sunteti), delicata psihic, intelectual si spiritual, dar ma aflu intr-o relatie umana si onesta cu cei din jurul meu.
Sunt doar o femeie (medic, prietena si sotie) care si-a pastrat intact harul de a comunica cu oamenii, de a-i iubi neconditionat si de a incerca sa ii ajute.
Viata mea privata ar trebui sa va preocupe mai putin pe voi, aceste fiinte inveninate.
Poate ca unii dintre noi ar trebui sa realizam ca noi, medicii si colegii nostri (asistente, infirmiere), am putea fi o familie misterioasa si fascinanta, capabila de minuni fizice si sufletesti de care nici noi nu suntem pe deplin constienti.
Cata risipa de timp si energie incercand sa „diseci” punct cu punct relatii, decizii, intentii, motivatii, cand sunt atatia oameni ce trebuie cu adevarat ajutati sau salvati la timp…”, a afirmat Lavinia Tatomir.
Lavinia Tatomir a fost casatorita cu regretatul actor Adrian Pintea, care a incetat din viata in data de 8 iunie 2007, din cauza unei septicemii.
Din decembrie 2014, Lavinia Tatomir este casatorita cu medicul Laurentiu Carstea, alaturi de care are un mariaj foarte fericit si cu care formeaza un cuplu perfect.

Vezi și:  Un bolnav de cancer a murit pentru că nu i-a dat la timp mită doctoriţei Anca Dumitrovici. Medicul i-a cerut şpagă dublă unui pacient cu două forme ale bolii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *