Cei doi prieteni au murit înecați la Costinești. Aurel și Lucian se aflau la muncă, pe litoral

Aurel și Lucian au murit împreună la Costinești. Cei doi se aflau la mare pentru a munci pe timpul vacanței de vară.
Marea face victime la tot pasul, de la începutul acestei săptămâni șase persoane au decedat pe litoral. Oamenii fie se aflau în vacanță, fie la muncă așa cum erau și Lucian cu Aurel.
Tinerii au dispărut însă în larg în cursul zilei de marți, iar ieri unul dintre aceștia a fost găsit fără viață, celălalt fiind în continuare căutat.


Prietenia dintre cei doi băieți va dăinui și dincolo de moarte, deoarece tinerii din Vaslui au fost împreună până la ultima clipă de viață. Tot împreună au pornit către o lume mai bună.
Ei au venit la mare pentru a face bani să se întrețină. Acum vor ajunge acasă în sicrie.
Lucian și Aurel au murit înecați
Marți seară, tinerii au fost dați dispăruți în Costinești.
Ei au intrat în apă și nu s-au mai întors. Salvamarii au intrat să îi caute, însă din cauza orei târzii aceștia au abandonat ulterior căutările și le-au continuat în următoarea zi.
Până ieri nu au găsit nimic, unul dintre salvamari a zărit lângă stabilopozi trupul neînsuflețit al lui Lucian, unul dintre tinerii dispăruți. Cadavrul a fost adus la mal, după ce tânărul murise cu mai multe ore în urmă, în mare.
În prezent trupul lui Aurel este de negăsit.
Prietenii și familia știu că aceasta nu ar fi avut cum să supraviețuiască dacă a intrat în apa învolburată alături de prietenul său care a fost găsit mort. Oamenii sunt îngenuncheați de durere.
Lucian ar fi intrat să îl salveze pe amicul său Aurel după ce l-a văzut cum se zbate între valurile puternice. Marea agitată nu i-a permis acest lucru și l-a tras în larg fără a-i mai acorda vreo șansă la viață.
Apropiații sunt șocați după această tragedie și nu înțeleg de ce cei doi amici au decis să intre în mare, cu toate că steagul roșu era ancorat și nu permitea acest lucru.

Vezi și:  Anamaria Prodan, mesaj dur: “Așa arăt la 50 de ani nemachiată. Să moară grasele și urâtele de ciudă”


Pe paginile de socializare ale celor doi băieți sunt zeci de mesaje de regret după ce s-a aflat de tragedia care a avut loc la Costinești.
„Erai cel mai bun copil, cel mai respectat, cel care a vrut sa aibă un viitor frumos, te ai ajutat singur și singur ai fost, îmi pare rău ca nu am avut destul timp pentru a vorbi mai multe, noi te iubim.
Dumnezeu sa te ierte și sa aibă grija de tine, drum lin la ceruri suflet curat”, „Ai plecat lăsând o durere imensa în sufletul meu! Nu am cuvinte, iar lacrimile sunt de prisos!
Dumnezeu a luat cel mai bun suflet de-a dreapta sa, lăsând cea mai grea povara pentru mine!
Drum lin spre ceruri prieten drag și înger!”, sunt câteva dintre mesajele postate după moartea celor doi.

Vezi și:  Are Doar 40 De Ani, Dar A Născut Până Acum 21 De Copii. Povestea Familiei Ei A Șocat O Lume Întreagă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *