Ce s-a intamplat cu Vladut, dupa ce a fost dat afara de la Neatza cu Razvan si Dani! Cu ce se ocupa acum

Vladut a fost inlocuit la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani cu Chef Nicolai Tand, iar acum lucreaza in bucataria unui restaurant de fite din Bucuresti!

Indragitul personaj de la Antena 1 si-a gasit repede de munca si se pare ca Dani Otil i-a intins o mana de ajutor.

Vladut a iesit usor din cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, iar aparitiile sale au fost tot mai rare incepand cu anul 2020, atunci cand in echipa a intrat si chef Nicolai Tand.

Potrivit click.ro, producatorii doreau o atitudine mai fresh si un bucatar cu mai multa energie.

Chef Nicolai Tand a raspuns cerintelor, iar prezenta sa in cadrul emisiunii a devenit tot mai frecventa pe masura ce Vladut a trecut in plan secund.

Vezi și:  „Măcar o dată în viaţă trebuie de pus o lumânare pentru acei pe care i-am ofensat, i-am înşelat, de la care am furat, nu am întors datoria”

După mai bine de un deceniu de colaborare, Vlăduț a fost înlocuit, însă parcursul său gastronomic nu a ajuns la final! Nici pe departe!

Ajutorul nesperat a venit chiar din partea fostului coleg de emisiune, Dani Oțil!

În plus, deși nu mai colaborează full time cu Antena 1, Vlăduț încă trece pragul emisiunii în cadrul căreia a lucrat cu drag atâția ani, scrie sursa citata.

În prezent, carismaticul bucătar face parte din staff-ul restaurantului deținut de prezentatorul de la Antena 1 și este nespus de mândru de creațiile sale. Vlădut nu ratează ocazia de fotografia preparatele apetisante pe care le prepară la restaurant și de a le distibui pe contul personal de Instagram.

Cine este Vladut

Niciodata nu si-a spus povestea vietii lui in emisiune.

Vezi și:  Cel mai mare regret al Adelei Popescu. Vedeta și-a dezvăluit slăbiciunile

Nici macar in interviuri nu a spus prea multe despre familie. Insa, intr-un interviu a oferit in sfarsit mai multe detalii.

Se pare ca Vladut a intrat pentru prima data in bucatarie de dragul familiei si al unei vecine.

Se stie doar ca mama este cea care il sustine neconditionat, dar si ca tatal sau s-a stins, din pacate, din viata.

Cat despre viata amoroasa, nici nu a facut vreodata vreo declaratie, nici nu a fost surprins cu o „jumatate”.

Multi s-au intrebat care este adevarata lui orientare sexuala, dar nici in aceasta privinta nu a vrut sa ofere lamuriri.

„Pasiunea pentru gătit a început când eram în clasa I, când începusem deja să pregătesc mici lucruri pentru părinţi.

Vezi și:  Cleopatra Stratan se bucură de celebritate, dar nu uită de unde a plecat. Artista s-a pozat într-o ținută modestă pe ulița în care a copilărit

În plus, aveam o vecină foarte drăguţică.

Eu eram în clasa a II-a şi ea în a III-a când i-am pregătit ceea ce aveam să numim «înghe-ciucalânghe», o mâncărică cu cărniţă şi sos, ca un fel de tocăniţă”, a declarat Danut.

„Şi acum, când ne vedem, ne place să ne aducem aminte de acele vremuri şi să povestim.

Văzând această pasiune a mea, părinţii m-au încurajat şi chiar atunci când a venit vremea să dau la liceu mi-au propus să urmez unul cu profil economic, de alimentaţie publică şi turism.

Eu voiam să dau la Toniţa, la arte plastice, dar nu regret nicio clipă că am urmat sfatul părinţilor şi că am făcut liceul economic”, a spus el.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *