Ce mult a crescut băiatul Nadiei Comăneci. Dylan, foarte elegant la balul de absolvire a liceului. Imagini rare

Dea Domnișoară din Montreal a distribuit în mediul online, sâmbătă, 11 mai 2024, instantanee rare cu progenitura sa masculină, care a participat alături de partenera sa la celebrarea absolvirii liceului. Cum arată tânărul, Dylan, la 17 primăveri. Aceste capturi au stârnit o adevărată frenezie printre utilizatorii conectați. Foto

Progenitura Nadiei Comăneci și a lui Bart Conner a finalizat cu succes cursurile liceale. Nadia Comăneci și Bart Conner sunt protagoniștii unei povesti romantice ce durează de aproximativ trei decenii. Cei doi parteneri de viață au rostit jurăminte în fața altarului în anul 1996, în locația idilică a Mănăstirii Cașin, cu o petrecere memorabilă organizată la fastuosul Palat Snagov. La acest festin au participat nu mai puțin de 700 de invitați.

Duo-ul atletic împărtășește un unic descendent, un tânăr pe nume Dylan Paul Conner, aflat la vârsta de 17 ani. Adolescentul a absolvit recent liceul, sâmbătă, 11 mai 2024, cu ocazia balului de absolvire. Fiul lui Nadia Comăneci și Bart Conner a luat parte la eveniment alături de partenera sa.

Capturi rare cu Dylan și partenera sa, înainte de participarea la balul de absolvire. Nadia Comăneci a publicat două instantanee cu fiul său, Dylan, și partenera sa, chiar înainte de a se îndrepta către festivitatea de absolvire. Tânărul a optat pentru o ținută compusă dintr-un costum de nuanță gri, o cămașă albă și pantofi cu stil cowboy, decorați cu un imprimeu imitând pielea de șarpe. Pe cap a purtat o pălărie, tot în stil cowboy.

Partenera fiului Nadiei Comăneci și a lui Bart Conner a optat pentru o rochie galbenă, cu paiete și bretele subțiri, lungă până la podea și cu o crăpătură pe piciorul stâng. Părul a fost coafat într-un coc, iar machiajul a fost discret. Tânăra a accesorizat ținuta cu bijuterii subtile, iar unghiile au fost vopsite într-o nuanță roșie aprinsă.

Despre descendentul său și partenera acestuia, Nadia Comăneci a relatat presei din București cu ceva timp în urmă că sunt colegi de școală și se înțeleg foarte bine. Această constatare îi aduce o mare bucurie fostei sportive, așa cum a mărturisit chiar ea jurnaliștilor români.

În alt context, în debutul campaniei electorale, Nadia Comăneci a dezvăluit în mediul virtual pe cine sprijină la alegerile pentru Primăria Generală a Municipiului București. Fosta sportivă este de părere că “o femeie trebuie să sprijine o alta”.

„Nu mă afiliez unui partid politic anume. Cu toate acestea, cred cu tărie că o femeie poate fi lider atât în plan profesional, cât și personal. Am cunoscut-o pe Gabi (Gabriela Firea – n.r.) încă din perioada când activa în jurnalism și sunt ferm convinsă că a demonstrat constant că este capabilă să se descurce cu ambele roluri. Îi urez mult succes și am încredere că, indiferent de proiectul în care se va implica, nu va dezamăgi”, a subliniat Nadia Comăneci în spațiul virtual.

Nu este pentru prima dată când “Dea din Montreal” se implică în inițiativele susținute de Gabriela Firea. În perioada când politicianul PSD deținea funcția de Ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, fosta campioană a fost printre vociile care au susținut o campanie pentru protejarea locului de muncă al femeilor aflate în perioada post-natală și în concediul de creștere a copilului, pentru combaterea violenței domestice, pentru sprijinirea mamelor minore și prevenirea sarcinilor la vârste fragede, și pentru asigurarea unor salarii egale pentru muncă echivalentă.

Vezi și:  Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să primești 1.428 de lei în plus la pensie. Cine sunt beneficiarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *