Ce mamă bună e Cristina Șișcanu pentru copiii lui Mădălin Ionescu! Filip e dependent de ajutorul ei. Imaginile care au cucerit Internetul

Cristina Șișcanu avea 26 de ani când a devenit mamă pentru Ștefania și Filip, copiii pe care Mădălin Ionescu îi are din căsnicia cu Mihaela. Îi iubește ca și cum ar fi ai ei, iar pe Filip, care este dependent de ajutorul adulților, îl răsfață uneori mai mult decât pe mezina Petra. Și din fotografiile recente, publicate pe Instagram, se vede ce mamă bună e Cristina Șișcanu pentru copiii lui Mădălin Ionescu!

Ștefania (24 de ani), Filip (18 ani) și micuța Petra, care a împlinit 5 ani luna trecută, au avut un weekend plin, petrecut în natură. Cristina Șișcanu le-a arătat fanilor virtuali cum a decurs escapada familiei la un parc de aventură, dar și cum s-au distrat cu toții la ziua Petrei.

Vezi și:  Viorica de la Clejani e de nerecunoscut! Vedeta s-a schimbat radical ! Formele generoase sunt istorie!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au publicat pe rețelele sociale imagini cu copiii lor, de la cel mai mic, la cel mai mare, cel mai fericit dintre toți fiind Filip. Adolescentul de 18 ani este extrem de îndrăgit pe Internet și primește o mulțime de mesaje admirative. Băiatul are probleme de neurologice încă de când era foarte mic, din cauza varicelei, situație despre care Mădălin și Cristina au vorbit, în nenumărate rânduri.

Filip este dependent de dragostea și de ajutorul Cristinei, iar vedeta nu a făcut niciodată diferențe între fiica ei și copiii pe care îi are Mădălin, soțul ei, din relația anterioară. „Filip vă salută”, a scris Cristina, pe Instagram, în dreptul unor fotografii superbe.

Vezi și:  Ultimă oră: Culiță Sterp a fost eliberat de magistrați, după accidentul cu fugă de poliție

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *