Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Mircea Badea:

În emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată de Kanal D, Teo Trandafir (52 de ani) a vorbit despre fostul ei coleg, prezentatorul TV Mircea Badea (46 de ani).

Teo Trandafir, despre Mircea Badea: „A fost suportul meu” La întrebarea „Când te-ai chircit de durere și nu te-a ajutat nimeni?”, Teo Trandafir a răspuns:

„De multe ori. Au fost momente, dar nici nu prea am zis, pentru că am o mândrie. Pe mine m-a ajutat Mircea.

O să spun asta, deși sunt convinsă că nu o să-i placă. De fiecare dată când am avut nevoie de ceva, Mircea a fost lângă mine. A fost suportul meu material, moral.

 

M-a făcut să simt că nu sunt singură niciodată. L-am chemat în cap și a venit, am crezut că e o iluzie, dar el chiar era acolo. A trebuit să-l fugăresc ca să-i dau banii înapoi, pentru că el, probabil, i-ar fi oferit de tot.

Vezi și:  Andreea Bănică, mai sexy ca niciodată! Reacția fanilor: “Probabil că 99% din femei vor să arate ca tine!”

Și nu era o chestiune care să se întâmple o dată. Se întâmpla periodic.

Pentru că eu trebuia să plătesc facturile lună de lună.

Cum mi-ar fi stat mie să-i dau telefon lui Mircea, ar fi fost îngrozitor de umilitor. Și, atunci, el a pășit înaintea nevoilor mele, îmi dădea câte un telefon și mă întreba: «Ai nevoie de bani?».

Ca eu să nu ridic ochii și să spun «Te rog, ajută-mă». M-a ajutat el înainte. A făcut-o cu o delicatețe pe care o admir”, a spus Teo Trandafir, potrivit DC News.

Teo Trandafir: „De fiecare dată când încerc să-i mulțumesc, îmi vine să plâng” „De fiecare dată când încerc să-i mulțumesc, îmi vine să plâng. I-am trimis și filmulețe lacrimogene, s-a speriat îngrozitor.

Vezi și:  Ce poreclă îi pusese Prințesa Diana Camillei, acum Regina Consoartă a Marii Britanii

În emisiune, i-a arătat Gâdea un film cu mine plângând. S-a speriat: «S-a întâmplat ceva?!». Era de ziua lui.

N-am putut să-i spun «La mulți ani!» fără să plâng de drag atunci”, a mai povestit prezentatoarea. 29 de ani de carieră După trei ani de radio, în 1994, Teo își începe cariera în TV cu emisiunea Bună Dimineața, România, de la Tele 7abc.

Trei ani mai târziu, Teo se mută la Antena 1, unde, alături de Mircea Badea, realizează și prezintă două dintre cele mai bune emisiuni de divertisment ale vremii, Dimineața devreme și Teo & Mircea Show.

În anul 2000, Teo ajunge la Pro TV, unde realizează emisiunea de succes care i-a și purtat numele. Show-ul a fost difuzat timp de șase ani.

Vezi și:  „Mergi la Grabnic-Ascultătoarea, fă Paraclis și Ea îți va spune ce să faci!” – Sfântul Efrem Katunakiotul

 

După câțiva ani lucrând pentru posturile Prima TV și Romantica TV, în anul 2008, Teo renunță pentru un timp la televiziune.

În anul 2011, diagnosticată cu pancreatită, moderatoarea se află la un pas de a-și pierde viața. Își revine miraculos, după trei luni de spitalizare.

Începând cu luna septembrie a anului 2013, Teo Trandafir decide să revină în televiziune, de data aceasta la Kanal D, unde prezintă emisiunea Teo Show. Teo este mama unei fiice, Maia, în vârstă de 16 ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *