Ce a aflat un tânăr care și-a făcut în joacă un test de sarcină

Cand o femeie vrea sa afle daca este insarcinata sau nu, primul lucru pe care il face este sa dea o fuga pana la farmacie
si sa-si cumpere un test de sarcina. Se pare ca acesta nu este singurul uz al testului, ci si barbatii ar trebui sa-l faca pentru a afla daca au cancer testicular.


A aflat-o pe pielea lui un tanar de 19 ani din Marea Britanie, care a facut un test de sarcina in joaca. Nu mica i-a fost
mirarea cand a iesit pozitiv. Din fericire, a avut curiozitatea sa-l intrebe pe medicul lui ce inseamna asta, iar el i-a propus sa faca niste analize. Acestea au aratat ca baiatul avea cancer testicular, dar boala a fost depistata suficient de devreme ca sa poata fi tratata.

Vezi și:  Carmen Brumă A Pozat În Costumul Evei. Imaginile Fierbinți Pe Care Domnii Le-Au Savurat


Testele de sarcina cumparate de la farmacie masoara nivelul de hormon hCG – gonadotropina corionica – din urina. Prezenta hormonului in organismul unei femei inseamna ca aceasta a ramas insarcinata.
Pe de alta parte, potrivit specialistilor, barbatii nu au acest hormon in corp, decat daca este prezent si cancerul testicular, care il produce.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *