Câți bani mai are acum Irinel Columbeanu

Cu câți bani a rămas Irinel Columbeanu? Fostul soț al Monicăi Gabor a vorbit despre situația actuală, după ce a rămas fără bani. Irinel Columbeanu a explicat cum se simte în prezent și cum a pierdut toate milioanele de euro. De asemenea, fostul afacerist a vorbit și despre mama fiicei sale, Monica Gabor.

Cu câți bani a rămas Irinel Columbeanu? Fostul milionar recunoaște cu cât trăiește lunar

Cu câți bani a rămas Irinel Columbeanu? Aceasta este întrebarea care a stat pe buzele tuturor celor care i-au aflat povestea omului de afaceri, Irinel Columbeanu. Fostul soț al Monicăi Gabor a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai, despre situația sa actuală și despre momentul în care a rămas fără bani.

De când s-a aflat că Irinel Columbeanu nu mai beneficiează de averea cu care își permitea să cumpere aproape orice, multă lume s-a întrebat care a fost cauza acestei pierderi și cu câți bani a rămas Irinel.

Vezi și:  Mioara Roman a fost internată de urgență! Cum se simte mama Oanei Roman: „Nu am putere”

În cadrul show-ului difuzat pe Kanald, fostul afacerist a menționat că va intra din nou în afaceri, iar în momentul în care o va face, își va da seama toată lumea.

Averea lui Columbeanu era estimată înainte de a devenit falit, la zeci de milioane de euro, fiind pe prima pagina a ziarelor ani la rând. Ei bine, în prezent, bărbatul în vârstă de 63 de ani duce o viață modestă.

„De câți e nevoie ca să trăiesc liniștit, fără problemele dinainte, care s-au dus și ele o dată cu banii, iar disponibilitatea mea de a face bani se va demostra în timp și zi de zi”, a spus Irinel Columbeanu.

Vezi și:  Paul Ipate, jignit de un urmăritor pe rețelele sociale. Jojo, iubita lui, i-a sărit în apărare

În urmă cu câțiva ani, Irinel era un bărbat plin de bani și avea la brațul său o soție mai tânără cu 30 de ani decât el.

Din păcate, în ultimii ani, afacerile sale au dat faliment, iar banii au dispărut așa cum au apărut. Întrebat cu câți bani trăiește lunar în momentul de față, Irinel Columbeanu a dat un răspuns surprinzător.

„Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte. Iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi. Cheltuiesc pe mâncare undeva între 3.000 şi 5.000 de lei cred.

Vezi și:  Viespea gigantică ucigașă atacă din nou. Omoară tot ce îi iese în cale. Alertă în rândul apicultorilor

Se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna. Nu am atâta răbdare.Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți?

Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție”, a mai spus Irinel Columbeanu. Pe de altă parte, fostul afacerist a declarat că banii îți fac probleme și îți aduc o povară grea, iar acum în situația în care el se află, are o viață liniștită.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *