Carmen Harra i-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu cu noul iubit. Clarvăzătoarea a prezis că vor fi împreună

Întâlnirea dintre Adriana Bahmuțeanu și Reativan George nu a fost deloc întâmplătoare. Carmen Harra este cea care a avut un cuvânt serios de spus în toată această poveste de dragoste.
Adriana Bahmuțeanu și Reativan George urmează să se căsătorească după ce, recent, s-au logodit. Cei doi sunt suflete pereche, iar Carmen Harra este „responsabilă” pentru întâlnirea viitorilor soți.
Clarvăzătoarea a dezvăluit noi detalii despre povestea lor de dragoste.


Adriana Bahmuțeanu poate zâmbi din nou acum, după ce și-a găsit liniștea în brațele lui Reativan George. Întâlnirea dintre cei doi nu a fost deloc întâmplătoare.
Carmen Harra a amintit tuturor că, în urmă cu mulți ani, le-a spus amândurora că relațiile în care se aflau la momentul respectiv nu vor fi de viitor.
Adriana Bahmuțeanu l-a cunoscut pe actualul iubit prin intermediul lui Carmen Harra
Carmen Harra a declarat că datorită ei au ajuns să se cunoască Adriana Bahmuțeanu și George Steven. Clarvăzătoarea susține că și-a dat seama imediat că cei doi sunt suflete pereche, după ce i-a cunoscut pe amândoi în același timp.
„Mă bucur că am ocazia să vorbesc despre o poveste foarte frumoasă de iubire.(…) Acum 14 ani, eu vin în România după 17 ani de dispariție și particip la o emisiune cu o femeie frumoasă, superbă, Adriana Bahmuțeanu, ea fiind căsătorită cu Prigoană (n.r
la vremea respectivă) și ea mă întreabă în direct, în emisiune, dacă rămne cu Prigoană și eu spun „aboslut, nu”.(…)
Tot acum 14 ani, exact în aceași timp când o cunosc pe Adriana, mă sună un bărbat, George, din California, și îmi spune că el s-a căsătorit și eu îi spun că soția lui va murit. În același timp îi cunosc pe amândoi”, a mărturisit Carmen Harra, conform Antena Stars.

Vezi și:  Ionuț Dolănescu este căsătorit cu Doinița din 2008, iar cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește viața lor personală.


Carmen Harra a „aranjat” întâlnirea dintre Adriana Bahmuțeanu și Reativan George
Adriana Bahmuțeanu și Reativan George au avut frumoasa ocazie să se întâlnească aparent întâmplător, însă totul a fost „dictat” de Carmen Harra, care i-a propus bărbatului să se întâlnească cu Adriana și asistentul ei.
În acest moment, cei doi sunt îndrăgostiți la maxim unul de celălalt și așteaptă cu nerăbdare să devină soț și soție cu acte în regulă.
„Acum câteva luni, George mă întreabă dacă vrea să-mi ducă un pachet în România.(…) Sunt doi oameni care au trecut prin karmele lor, prin problemele lor.(…)
Când ajunge la București îi zic: Nu vrei să te întâlnești cu asistentul meu și cu Adriana?(…) El o urmărea cu două luni înainte de acest eveniment.(…)
Când s-au cunoscut a fost o nebunie, o atracție incredibilă”, a adăugat aceasta.

Vezi și:  Ce trebuie să faci ca să fii prietenă bună cu soacra ta! Greșeala uriașă pe care o fac multe femei

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *