Cabral și Luana: Povestea frumuseții și a trecutului comun în lumina prezentului său căsătorit

Luana, fostă soție a celebrului Cabral Ibacka, rămâne o prezență remarcabilă și în zilele noastre. Înainte de a-și începe povestea de dragoste cu Andreea, Cabral era căsătorit cu Luana, cu care a avut primul său copil, Inoke, acum în vârstă de 21 de ani. Luana, cunoscută pentru figura sa impecabilă, păstrează aceeași formă fizică admirabilă și la vârsta de 57 de ani.

Pe lângă cariera sa în jurnalism și fotografie, Luana este pasionată de arhitectură, design interior și artă. În ultimii ani, a fost profund implicată în domeniul dansului, nutriției și wellbeing-ului.

Într-o postare pe Facebook acum un an, Luana Ibacka a exprimat opinii critice față de industria celor care promovează metode de slăbire și tehnici de wellness, menționând preferința pentru specialiști cu experiență solidă în medicină sau sport, evitând cei care și-au bazat afacerea pe experiențe personale distructive.

Luana și Cabral au divorțat în 2006 după o căsătorie care a durat 6 ani, existând o diferență de vârstă de 11 ani între ei. După despărțire, Luana și-a continuat cariera la Prima TV și ulterior și-a dezvoltat propriul site și comunitate online.

Înainte de căsătoria cu Cabral, Luana fusese deja căsătorită o dată și a dezvăluit că avea o preferință pentru bărbați mai tineri, evidențiind că relațiile ei nu erau neapărat în centrul atenției publicului la vremea respectivă.

Vezi și:  Diana Enache a născut o fetiță, în secret. Adrian Enache a anunțat că a devenit bunic pentru prima dată

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *