Bona fusese angajată să aibă grijă de acest copilaș pe moarte, dar starea fetiței a afectat-o atât de mult încât a făcut ceva ce nici măcar familia nu putea gândi!

Bona fusese angajată să aibă grijă de acest COPILAȘ PE MOARTE, dar starea fetiței a afectat-o atât de mult încât a făcut ceva ce nici măcar familia nu putea gândi!
,,Știu că pare stupid, dar ea chiar e un înger pe pământ”
Talia Rosko avea doar 9 săptămâni atunci când medicii au descoperit că ochii ei au o culoare galbenă ciudată.


După mai multe teste a devenit clar că cea mică are o boală care-i afectează viața, numită atrezie biliară.
Aceasta face ca ficatul ei să nu mai funcționeze. Talia a fost pusă imediat pe lista pacienților care au nevoie de un transplant, iar familia a început o lungă așteptare în care au tot sperat că vor avea noroc.
Cam în această perioadă George și Farra Rosko, părinții Taliei, au cunoscut-o pe Kiersten Miles, în vârstă de 22 de ani, și au angajat-o ca bonă a Taliei și a celorlalți doi copii ai lor.
După doar câteva săptămâni de muncă, Miles s-a îndrăgostit iremediabil de cea mică și a început să se gândească la moduri în care ar putea-o ajuta.
Atunci a realizat că… I-ar putea salva viața Taliei!
Bona știa că grupa ei de sânge este 0 și că aceasta este compatibilă cu toate celelalte grupe de sânge, așa că după ce a discutat cu părinții fetei, ea a decis să-i doneze Taliei o parte din ficatul său.
Iată ce mărturisește mama copilei: ,,Am fost complet uimită.
Nu știam că are un suflet atât de bun – mi-am dat seama acum că așa e ea. Este un adevărat înger pe pământ; știu că sună stupid, dar chiar este”.
Imediat după ce s-a trezit din operație, Miles a întrebat de Talia și a fost asigurată că operația a fost un succes și că o va putea vedea în curând.
Miles mărturisește că atunci când a auzit asta a început să plângă în hohote. Câteva zile mai târziu cele două chiar s-au văzut, cea mică a deschis ochii și i-a zâmbit, iar Miles spune că ,,Asta a făcut ca totul să merite!”.

Vezi și:  Măsuri cruciale pentru majorarea veniturilor românilor


E uimitor că o simplă studentă de 22 de ani a putut să facă un gest atât de lipsit de orice egoism pentru un copil care nici nu poate să vorbească încă!
Dacă toți am iubi mai mult așa cum o face Miles, această lume s-ar trezi la viață într-o clipă! Sursa:stiridinfamilie
Nu uita să distribui această minunată poveste despre sacrificiu astăzi! Avem nevoie de povești de viață frumoase!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *