Auchan îngheață prețurile la peste 3.000 de produse marcă proprie

În periada 22 iulie și 30 septembrie, prețurile practicate de retailerul francez Auchan la 3.000 de produse marcă proprie vor rămâne la fel, urmare a unei campanii organizate de companie în contextul inflaționist actual.
În campanie vor intra produse din categoria alimentelor, de la lactate, brânzeturi, mezeluri, ouă, produse din carne, cât și din cadrul gamei nealimentare, precum detergenți, cosmetice, articole de papetărie.


Auchan România, care oprează 262 de magazine la nivel național, organizează în perioada 22 iulie – 30 septembrie o campanie promoțională prin care îngheață prețurile la peste 3.000 de produse marcă proprie și acordă un bonus suplimentar de 5% la achiziția lor, prin cardul de fidelitate, potrivit unui comunicat al companiei.
„Ca o măsură suplimentară anti-inflație, în cadrul acțiunilor permanente de protejare a puterii de cumpărare a românilor, Auchan România blochează prețurile a peste 3000 de produse marcă proprie, acțiune valabilă pentru toți clienții.
Astfel, numeroase produse din categoria alimentelor, de la lactate, brânzeturi, mezeluri, ouă, produse din carne, conserve și până la cafea și înghețată, cât și din cadrul gamei nealimentare, precum
detergenți, cosmetice, articole de papetărie, bricolaj, auto și produse destinate animalelor de companie,
nu vor fi impactate de inflație, cel puțin până la 30 septembrie 2022. În plus, clienții fideli vor putea beneficia și de 5% bonus suplimentar în bani pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, la achiziția acestor produse”, anunță compania.
Articolele incluse în campanie sunt marcate cu sigla produselor marca Auchan, varianta pasăre roșie.
Toate aceste produse, cu excepția celor din categoria Echipament Bebe, fac parte din acțiunea de înghețare de prețuri, adresată tuturor clienților Auchan. Campania este valabilă atât în magazinele fizice, cât și în magazinul online.

Vezi și:  Acatist către Duhul Sfânt pentru vederea Adevărului


Produsele pot face obiectul unor reduceri promoționale temporare, aplicate la prețul înghețat.
Auchan România are în portofoliu 262 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri
și 223 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care peste 200 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *