Au venit rezultatele autopsiei! Ce au descoperit medicii legisti in trupul Roxanei, romanca ucisa de rechin in Egipt

Drama de nedescris la Suceava, locul de unde este Roxana Donisan, romanca ucisa de un rechin in timp ce se afla in vacanta in Egipt. Trupul neinsufletit a fost adus acasa, iar medicii legisti au stabilit cauzele decesului.
În urmă cu câteva zile, o mare tragedie a avut loc. O româncă în vârstă de 44 de ani care era funcționar și-a găsit sfârșitul în vacanța din Egipt. Duminică, trupul său neînsuflețit a fost adus acasă. Familia îndurerată a primit și certificatul de deces al fiicei, pe care nu scrie nimic despre un rechin.

„Moartea a survenit în urma pierderii sângelui şi a scăderii presiunii sângelui ca urmare a unui accident cu un animal”, se arată pe certificatul de deces.
Asociaţiei pentru Protecţia şi Conservarea Mediului în Hurghada (HEPCA), cea care a colaborat în soluționarea cazului Roxanei, a făcut următoarea precizare:
„Nu avem nicio explicaţie. Şi autorităţile noastre spun asta. Nici profesorul Mahmoud Hanafi de la HEPCA, consultantul ştiinţific al guvernatorului, nu a înaintat nicio explicaţie. Ceea ce am putut face a fost să trimitem bărcile în larg, pentru a cerceta prezenţa rechinului, astfel încât să aflăm măcar specia. Nu putem spune decât că este un rechin mare, judecând după întinderea muşcăturii.
Dacă vreţi să scrieţi ceva, HEPCA poate transmite că este un eveniment fără precedent, nu a mai fost întâlnit în această regiune”, a dezvăluit Nour El Din Farid, activist de mediu al Asociaţiei pentru Protecţia şi Conservarea Mediului în Hurghada.
Așadar, nu se știe cu exactitate care a fost cauza concretă a morții Roxanei Donisan, cel puțin nu în acte.
Parintii romancei ucise de un rechin in Egipt, marturii cutremuratoare
Rodica si Gheorghe, parintii romancei ucise de un rechin in Egipt sunt impietriti de durere. Ei spun ca le-a sărit inima din piept de la prima știre despre atacul unui rechin asupra unei turiste românce în stațiunea egipteană Hurghada, știind că și fiica lor se afla în vacanță acolo.
Mama ei povestește că Roxana era îndrăgostită de această stațiune, era pentru a treia oară acolo, după ce a găsit o ofertă de ultim moment, cu ultimul loc liber în avion. De data asta și-a luat două sejururi, ca să aibă timp suficient să se bucure de mare și vacanță.
„Îi plăcea foarte mult în Egipt, la Hurghada. Înainte de pandemie a făcut filmări cu delfini, scufundări… Azi (luni – n.r.) trebuia să se întoarcă și duminică s-a dus să înoate. Când am văzut la televizor știrea cu rechinul mi-a sărit inima din loc. Am rugat-o pe o vecină care are un telefon performant să-i trimită un mesaj. N-a mai răspuns. Emilia, vecina, m-a liniștit, că probabil nu a luat telefonul la plajă, că nu merge internetul… ce să nu meargă… Joi am vorbit ultima dată cu ea… Duminică s-a dus la ultimul înot și s-a dus la moarte”, a declarat mama Roxanei.
Vezi și:  TU stiai asta? Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *