Ardei umpluti in stil grecesc- In loc de carne, punem branza feta. Este mult mai gustos asa

Ingrediente:
5 ardei mari
400 g branza feta
70 g branza tare sau cascaval
200 g iaurt
1 rosie medie
Putin ulei de masline
1 catel de usturoi
piper negru
5 frunze de menta
patrunjel
oregano
Mod de preparare:


Spalam ardeii, scoatem semintele din interior si ii taiem de-a lungul.
Sa ii lasam deoparte deocamdata.
Punem branza feta intr-un bol separat, amestecam cu branza tare sau cascaval, tocam rosia marunt aici, trecem usturoiul prin presa, tocam menta, patrunjelul si oregano.
Adaugati iaurt, amestecati totul intr-o masa omogena.
Umpleti ardeii cu masa rezultata si transferati-i in tava de copt.
Acum se pune putin ulei de masline, se da la cuptor pentru 40 de minute la 200 de grade.
Pofta buna!

Vezi și:  Se dau bani de la stat! Cine va intra în posesia sumei de 2.500 de lei

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *