Anunț bulversant făcut de un „călător în timp” care susține că vine din anul 2906. Ce spune că se va întâmpla în februarie 2023

Un utilizator TikTok s-a făcut cunoscut pentru videoclipurile postate pe platforma de divertisment. Acesta susține că vine din viitor și le oferă omenirii informații cutremurătoare. Iată ce le-a transmis oamenilor de data asta.

Utilizatorul TikTok renumit deja pe platforma de divertisment pentru informațiile bizare pe care le răspândește, a prezis un alt fenomen care, după spusele acestuia, va avea loc în anul 2023.

”Timevoyaging” susține că opt persoane vor fi selectate la întâmplare pentru a merge în anul 2906, astfel încât să poată fi martori la daunele pe care oamenii le-au cauzat Pământului.

Utilizatorul TikTok pretinde că este un „călător în timp” și suține că s-a întors în 2022 pentru a duce opt persoane alese aleatoriu în anul 2906, în încercarea de a salva lumea.

Vezi și:  Calculator vârstă pensionare. Tabelul pe care trebuie să îl salveze românii

Acesta a postat frecvent o listă cu dezastrele naturale catastrofale cu care oamenii din întreaga lume se vor confrunta, asta până în 2024 dacă criza climatică nu este evitată.

Acum, utilizatorul susține că are planuri de a duce câțiva oameni în viitori pentru a vedea „haosul și ravagiul” la care oamenii au contribuit, în speranța că, atunci când se vor întoarce la timpul lor, vor putea preveni acest lucru.

Internauții nu știu ce să mai creadă

În videoclipul care a câștigat peste 4.000 de aprecieri, utilizatorul TikTok a scris: „OPRIȚI SCROLLUL. Da, sunt un călător în timp real. Voi duce în curând 8 persoane în viitor.

În mai puțin de 6 luni, 8 oameni pe care îi aleg la întâmplare vor merge în anul 2906. Vor ajunge să vadă haosul și ravagiul pe care omenirea le-a provocat și preveni lucrui,acestea când se vor întoarce.”

Vezi și:  Andreea Esca A Dezvăluit Că A Renunțat La Ortodoxie. “Nu Țin Post. Nu Mi-Am Propus…

„Acest lucru nu va dovedi doar că sunt un călător în timp, dar îți va oferi șansa de a vedea viitorul.”, a mai scris acesta.

În comentarii, telespectatorii păreau că nu știu ce să mai creadă. Unii se întrebau dacă chiar este adevărat ce spune, iar alții cereau dovezi mai concrete în legătura cu persoana lui.

Un utilizator a scris: „Poți, te rog, să mă iei, am vrut mereu să merg?!”

„Mi-ar plăcea. Cred că ar fi interesant și informativ, dar aș vrea să revin la această dată.”, a mai scris cineva.

„Dacă ești adevărat, atunci ce se va întâmpla pe 31 octombrie 2022”, a fost comentariul altui internaut.

Vezi și:  „Pomană” de la stat, 1700 de lei pe card pentru românii săraci. Banii intră pe card chiar din ianuarie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *