Andreea Berecleanu cu întreaga familie la Londra pentru ceremonia de absolvire a fiului ei. Cum s-au îmbrăcat mămicile din showbiz la serbările copiilor!

Pe 21 iunie s-a încheiat oficial anul școlar, dar pe platformele online abundă încă imagini de la banchete, serbări și festivități. Imaginile cu copii fericiți și părinți emoționați domină feed-urile rețelelor sociale.

Andreea Berecleanu a călătorit la Londra alături de familie pentru a-l susține pe fiul ei, Petru, la absolvirea de la liceul „David Game College”. La doar 19 ani, Petru este o prezență înaltă, chipeșă și manierată, adorată de toate femeile din familie.

Alături de Andreea Berecleanu, la ceremonie au fost și mama, sora, bunica și partenerul de viață al Andreei, medicul Constantin Stan.

Andreea a împărtășit câteva imagini de la ceremonie, exprimând emoțiile familiei într-un mesaj sincer: „Îți urăm succes, Petru, în toate drumurile tale viitoare! Vom fi mereu alături de tine, cu dragoste deplină.”

Petru a avut și el un gest emoționant pentru mama sa, afișând pe gulerul cămășii mesajul „Je t’aime”.

Ela Crăciun a fost prezentă la toate festivitățile și a celebrat cu bucurie realizările copiilor săi: Nicho, Alesia și Alex, care sunt în grădiniță, școală gimnazială și liceu.

„Chiar dacă au fost momente diferite – grădiniță, gimnaziu și liceu – emoțiile au fost la fel de intense în fiecare caz. Sunt foarte mândră de fiecare dintre copiii mei și de progresele lor”, a declarat Ela Crăciun despre sfârșitul anului școlar.

O altă surpriză plăcută a fost fiica Andreei Spătaru, care a absolvit clasa a opta la Liceul Jean Monet din București. Sofia, cu părul blond și zâmbet gingaș, a strălucit ca o prințesă și în rochia sa de bal de absolvire.

Vezi și:  Ce notă a luat fiul lui Ștefan Bănică Jr. la examenul de licență. „Pentru mine nu a contat”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *