Anamaria Prodan, dusă la altar de Roland Gavril? „Pregătim totul ca la carte de data asta”. Imaginile de pe Instagram au produs un val de reacții

Bat clopote de nuntă în showbizul de la noi! Anamaria Prodan este în culmea fericirii alături de Ronald Gavril, bărbatul cu care vrea să-și continue restul vieții. Sportivul de 37 de ani i-a pregătit o surpriză romantică iubitei lui și ar fi cerut-o în căsătorie. Momentul a fost unul emoționant și a lăsat-o pe impresară fără cuvinte. Unde a avut loc evenimentul și cum a reacționat vedeta atunci când a văzut?

Anamaria Prodan (51 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ronald Gavril (37 de ani). Cei doi sunt împreună de o bună vreme și se pare că sportivul s-ar fi grăbit să-i ceară mâna vedetei. Nu mai este niciun secret faptul că impresara și iubitul ei sunt în culmea fericirii și au planuri mari, însă cu siguranță nici ea nu s-ar fi așteptat la o asemenea surpriză înduioșătoare venită din partea lui Ronald.

Vezi și:  Cum a intrat o turistă din Eforie Nord în mare! Dar să îl vezi pe soțul ei

Cum ar fi reacționat copiii Anamariei Prodan la aflarea veștii

Potrivit DigiSport, cererea în căsătorie ar fi avut loc la hotelul de cinci stele Wynn Las Vegas, unde domină luxul și opulența. Se știe că atât Anamaria Prodan, cât și Ronald Gavril locuiesc de multă vreme în Las Vegas. Fără să stea pe gânduri, Anamaria Prodan ar fi spus un mare DA, vizibil emoționată de gestul frumos al luptătorului.

 

Cea care a și postat întregul moment romantic este impresara. A ținut să adauge și melodia lui Celine Dion „I Love you”, emoționând tot internetul. Postarea ei a stârnit numeroase reacții pe rețelele de socializare, iar comentariile frumoase au curs. A primit numai felicitări și aprecieri din partea internauților.

Conform sursei citate mai sus, vestea ar fi fost primită cu brațele deschise și de către copiii vedetei, care s-ar fi bucurat pentru fericirea mamei lor. Se pare că realizatoarea TV este deja în căutarea unei rochii de mireasă pentru ziua cea mare.

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa cerere în căsătorie

După ce imaginile publicate pe Instagram de ea au devenit virale, Anamaria Prodan a ținut să vorbească despre cea de-a treia căsătorie. Ce-i drept, vedeta TV nu a confirmat cererea în căsătorie, dar nici n-a infirmat zvonurile.

„Este timp să mă căsătoresc. Acum sunt fericită. Asta este tot ce contează. Pregătim totul că la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc. Ca trifoiul cu trei petale, nu?”, a explicat aceasta, la Antena Stars.

Reamintim că, ar fi pentru a treia oară când Anamaria Prodan își pune pirostriile. Cunoscuta impresară a fost măritată cu Tiberiu Dumitrescu, iar în urma mariajului cu fostul sportiv au rezultat cele două fiice, Rebecca și Sarah Dumitrescu, iar din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, vedeta este mama lui Laurențiu Jr. Acum este pregătită să facă pasul cel mare alături de Ronald Gavril.

Vezi și:  Ce se dă de pomană de Sânziene 2023. Ce pachete să pregătești ca să împarți pe 24 iunie, de Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *