Anamaria Prodan, detalii despre noul bărbat din viața ei. ”Este exact cum mi-am dorit eu”

Anamaria Prodan, care a împlinit 50 de ani pe 17 decembrie, pare a fi trecut peste relația cu Laurențiu Reghecampf (47 de ani), deși divorțul dintre cei doi nu a fost încă finalizat la tribunal.

Anamaria Prodan, detalii despre noul bărbat din viața ei. ”Nu stă în România. Este exact cum mi-am dorit eu”

Agentul FIFA lasă de înțeles că în viața ei a apărut un alt bărbat, dar nu a oferit detalii despre identitatea acestuia.

”Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu.

Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei”, a spus Anamaria.

Omul care pare a fi cucerit-o pe Anamaria Prodan nu locuiește în România, motiv de bucurie pentru agent.

”Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare.

Vezi și:  Avertisment ANM! Cod galben în mai multe județe din țară. Alertă Meteo în România! Vremea se schimbă radical de săptămâna viitoare

Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani.

Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Toată lumea știe de ce s-a despărțit de Reghecampf, dar care a fost motivul divorțului de primul soț! ”Nu putea fi de acord”

La finalul lunii noiembrie, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de către Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și a dispus desfacerea căsătoriei cu Anamaria Prodan (49 de ani) din culpă comună.

Astfel, Anamaria Prodan ”a bifat” al doilea divorț, după cel de fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, alături de care are două fete, Sarah și Rebecca.

Situațiile care au condus la despărțirea dintre impresarul FIFA și antrenorul Laurențiu Reghecampf sunt de notorietate, acesta din urmă refăcându-și viața cu Corina Caciuc, împreună cu care are un băiat, pe Liam, dar agentul de fotbaliști a explicat și motivele care au stat la originea rupturii primei căsătorii.

  • Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au fost căsătoriți între anii 1998 și 2007.
Vezi și:  Doliu la Casa Regală! Cu toții sunt răpuși de durere

De ce a divorțat Anamaria Prodan de Tibi Dumitrescu: ”Eu am fost cea care a pus capăt căsniciei”

”Ne-am pierdut în ani. Eu îmi doream o altă viață, în lumina reflectoarelor, Tibi era un tip foarte bun, un om minunat. În viața lui nu m-a deranjat cu un cuvânt, dar eu, fiind un om foarte direct și care nu a fost niciodată egoist, când mi-am dat seama că-mi doresc cu totul și cu totul altceva… Nu se punea problema de bărbați, ci de viață, de ce-mi doream să fac în carieră.

Voiam să mă întorc în România, să intru în impresariat, voiam multe lucruri cu care nu putea fi de acord vreodată, pentru că întotdeauna și-a dorit să rămână în America, să ne creștem copiii fără publicitate, fără reclamă, ca o familie normală.

Eu nu am putut să mă obișnuiesc cu viața din America. Eu am fost cea care a pus capăt căsniciei, l-am invitat la restaurant și i-am explicat atât de frumos că e un om cum puțini se nasc pe pământul ăsta și merită pe cineva care să-i pună lumea la picioare, așa cum își dorește el.

Vezi și:  Mașini la preț de nimic la ANAF. Ce automobil îți poți cumpăra cu doar 1000 de euro

Rar am văzut un asemenea tată, care să trăiască pentru copilul lui. Am stat doi ani de zile în aceeași casă, divorțați fiind. Nu a știut nimeni, doar noi doi. Fetelor nu le-am spus, erau micuțe și oricum venisem din America și pentru ele era deja o schimbare foarte mare, dar noi dormeam în același pat, eram cei mai buni prieteni.

Tibi m-a iubit dumnezeiește, el e omul care mi-a dăruit ceva minunat, două fete de vis, a avut grijă de mine. Când am vrut să plec a înțeles exact. L-aș fi ținut doar din egoism, era foarte bun cu mine, mă idolatriza. De ce să fac asta? Pentru că el nu era fericit cu mine, nu puteam să-i ofer ce avea nevoie”, a transmis Anamaria Prodan, în cadrul podcastului ”Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *