Anamaria Prodan Contraatacă: Adevărul Despre Acuzațiile Lui Reghecampf Privind Divorțul Lor!

Anamaria Prodan a răspuns acuzațiilor lui Reghecampf după ultimul termen de la Judecătoria Ilfov, afirmând că antrenorul încearcă să prelungească procesul de divorț prin apeluri repetate, deși documentele obținute de Click! arată că Reghecampf a fost primul care a făcut apel în martie 2024. El contesta decizia instanței referitoare la pensia alimentară pentru Bebeto și drepturile Anamariei de a folosi numele Reghecampf după divorț.

Împreună cu iubitul său, Ronald Gavril, Anamaria Prodan se află în America și a decis să ignore fostul ei partener, exprimându-și frustrarea într-un comunicat postat pe platformele de socializare.

Avocatul impresarei, Oleg Burlacu, a clarificat situația tergiversării procesului de divorț, subliniind că atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf au făcut apel la sentința inițială. Burlacu a respins afirmațiile lui Reghecampf, subliniind că ambii părți au exprimat nemulțumirea față de soluția instanței și că acuzațiile aduse de acesta sunt neîntemeiate.Procesul de divorț dintre cei doi va continua pe 9 octombrie, iar tensiunile dintre ei par departe de a se diminua, cu acuzații și declarații care alimentează un scandal continuu.

Vezi și:  Horoscopul toamnei. Vor fi 3 luni bune pentru 5 zodii și agitate pentru 7 zodii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *