„Am o soacră tânără, are doar 45 de ani și niciodată nu ne ajută cu nimic!”

Am o soacră tânără, Mariana, are doar 45 de ani. S-a căsătorit devreme, la 18 ani deja a devenit mamă, l-a născut pe soțul meu – Roman, iar după un an – pe fratele lui Artemie.

Au avut o relație foarte frumoasă cu soțul ei, se iubeau mult. Se așteptau unul pe altul, ea – să absolvească școala, iar el – să se întoarcă de la serviciul militar.

După spusele soțului meu, ei au avut o familie foarte fericită. Imediat după absolvire, Mariana a finisat niște cursuri de contabilitate și a început să lucreze la un magazin micuț, după care a studiat cu frecvență liberă, acum ea a devenit contabil-șef într-o companie de succes.

Vezi și:  Oana Roman Și-A Retras Fiica De La Școala Privată: “Un Eșec Total”. De Ce A Luat Această Decizie

Când Roman a împlinit 10 ani, tatăl lui a decedat într-un accident auto. De aceea, Mariana a fost nevoită să își crească băieții de una singură. I-a învățat să fie independenți și le spunea direct, că de îndată ce vor absolvi școala, ea va înceta să îi ajute financiar.

Tinerii bărbați au pornit să-și trăiască viața independent. În timp ce ei învățau la școală, ea avut grijă să învețe bine, să ia ore adăugătoare, ei și-au ales profesiile pe plac și mama lor a refuzat să îi mai ajute.

Și iată că eu și Roman ne-am căsătorit. Ambii eram studenți. Mariana ne-a achitat o parte din cheltuieli pentru nuntă, ne-a dăruit o călătorie în luna de miere și ne-a spus: „Călătorie fericită! Mai departe vă descurcați singuri”. Și a dispărut din viața noastră. Uneori ne mai sună și ne întreabă: „Ce mai faceți?”, și gata.

Vezi și:  Elevii Din 14 Județe Intră În Vacanța De Schi. Când Revin În Bănci Elevii Din București

Fratele mai mic al soțului locuiește cu mama, și-a început studiile la universitate, dar mama nu îl ajută financiar. Mariana i-a spus: „Nu am de gând să întrețin un bărbat matur.”

Recent am născut o fetiță, iar Mariana a devenit bunică. Ea ne-a felicitat, ne-a adus un cadou mare, care conținea scutece și alte produse de igienă pentru nou-născut. Ne-a pupat pe toți și a dispărut. Ea are o viață personală destul de activă. În zilele libere se plimbă cu bicicleta, merge în excursii, se ocupă cu sportul. În viața ei chiar a apărut un bărbat.

Dacă o rugăm vreodată să stea cu nepoțica, ea ne răspunde: „Vă descurcați singuri! Eu am reușit să cresc doi copii fără ajutorul bunicilor, și voi veți reuși!”

Vezi și:  Ingredientul simplu care va albii cada îngălbenită. Trucul pe care trebuie să îl știe toate gospodinele

Iată așa soacră am eu. Cum credeți, este o persoană indiferentă?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *