”AM LUAT ȚEAPĂ!” CULIȚĂ STERP, PRINS ÎNTR-UN SCANDAL FĂRĂ SĂ VREA! SOȚIA LUI NU A MAI REZISTAT!

Culiță Sterp are, din nou, probleme. Cântărețul este acuzat că ar fi promovat, pe pagina sa de Instagram, unde deține un număr impresionant de urmăritori (817.000), un site destinat produselor electronice, diferite gadgeturi, dar care nu respectă obligațiile.
Pe scurt, care ”țepuiește” clienții. Andreea este unul dintre ei! Și, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, a povestit, cu lux de amănunte, prin ce a trecut.


Culiță Sterp era ”ușurat” de hoți, în urmă cu mai multe săptămâni, de un seif de 100 de kilograme, în care se aflau economiile sale.
S-a resemnat, dar acum a dat de o nouă ”belea”. Din reclamant avea să devină … reclamat! Pe pagina lui de Instagram, unde este urmărit de sute de mii de persoane, ar fi influențat mai mulți fani ai lui să comande produse electronice la prețuri reduse de pe un site pe care îl promovează.
Și pentru că numele lui are greutate, admiratorii lui au comandat, fără reținere. Doar că produsele nu au mai ajuns la destinație. Asta, deși plata, făcută doar cu cardul bancar, este confirmată de site pe adresa de e-mail a cumpărătorului.
Andreea ar fi fost păgubită și a povestit totul, pentru CANCAN.RO. Ea susține că a plasat o comandă în valoare de 100 de lei, pentru o pereche de căști bluetooth fără fir. Nici până în ziua de azi nu a primit-o.
A menționat că a primit confirmarea comenzii din partea site-ului, însă mult mai târziu. ”Am primit mail de la site-ul respectiv, cum că întârzie comanda, și nici în ziua de azi nu a ajuns.
Confirmarea a fost făcută în data de 19 mai. Cu întârziere”, a continuat Andreea.
„E o persoană publică, îmi dădea o siguranță”
Andreea susține că nu este singura persoană care a fost păcălită. Mai mult, ea declară că artistul care a promovat masiv site-ul a primit mesaje de la păgubiți, cerându-i-se explicații, dar nu le-a răspuns.
Așa că în ”colimator” ar fi fost luată Daniela Iliescu, soția lui Culiță. Ea le-ar fi răspuns, doar că acid.
„Acum mi-a trimis o fată oarecare că a încercat să o contacteze pe Daniela, soția lui, având în vedere că el a lăsat pe toată lumea așa…

Vezi și:  Atenţie, români! Aveţi prin sertare astfel de carnete vechi


Și ăsta a fost răspunsul: «Și eu mă bucur de ce o să pățești tu când karma o să îți întoarcă gândurile rele, fără să ai habar măcar de ce vorbești (semn obscen).
Cum dracu` vă puteți gândi că are nevoie el sau eu de țepe»”, a dezvăluit Andreea.
S-a resemnat cu pierderea, e conștientă că nu va recupera banii, deși a avut mare încredere în Culiță Sterp.
„Păcat, nu este vorba de o sumă mare, de persoană, însă de la atâția oameni, deja vorbim de sume mari…
Clar, bănuții nu se recuperează, nu e OK. E o persoană publică și îmi dădea o siguranță, când colo, am luat țeapă”, a încheiat Andreea, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Vezi și:  Cât de sănătoase sunt, de fapt, vinetele congelate. Nu le vei mai consuma după ce vei afla asta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *