Alex Leonte, fostul iubit a lui Theo Rose, a rupt tacerea! Nepotul lui Nea Marin a dezvaluit motivul pentru care s-a despartit de cantareata

In ultimele zile, presa din Romania a relatat despre cea mai noua telenovela din showbiz. Theo Rose s-a despartit de Alex Leonte dupa o relatie de lunga durata si s-a cuplat cu regizorul din serialul Clanul, Anghel Damian. Nepotul lui Nea Marin a vorbit pentru prima data despre despartirea de artista.


Relația dintre Theo Rose și Alex Leonte a durat patru ani, timp în care cei mai mulți s-ar fi așteptat să urmeze o căsătorie. Însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Acum, cei doi nu mai formează un cuplu.
Theo Rose a confirmat în speculațiile din presa, chiar pe pagina să personală de Instagram. Aceasta a povestit că ea și fostul iubit, Alex Leonte s-au despărțit de comun acord, fără a avea parte de divergențe sau scandal.
Frumoasa cântăreață a povestit că-și dorea foarte mult ca ea să facă acest anunț, public, urmăritorilor săi în momentul în care se simțea pregătită, dar că nu poate minți, odată ce adevărul a ieșit la iveală!
Anghel Damian, actor celebru, dar și regizor al serialului „Clanul”, cel în care va apărea și Theo Rose, a reușit să-i fure inima acesteia!
Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime după o petrecere la care au participat împreună, pupându-se cu patos, în mijlocul străzii.
Alex Leonte a fost întotdeauna reținut și rezervat! Cu toate aceste, la puțin timp după ce secretul a fost dezvăluit de către presa mondenă, tânărul a decis să-și șteargă toate pozele pe care le avea alături de fosta iubita de pe rețelele sociale și să confirme astfel întreaga poveste!

Vezi și:  Ea este tânăra studentă la Medicină care a murit subit, în timp ce se pregătea să iasă în oraș. Avea numai 23 de ani


„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc însă să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea.
În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor.
Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și asta am făcut.
În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect.
Nu îmi doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru”, a transmis Alex Leonte pe InstaStories.

Vezi și:  Primul semn care anunţă cancerul de colon. Mergi de urgenţă la medic dacă observi ASTA!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *