Alertă de copil dispărut: Hainele băiatului de zece ani au fost găsite pe malul Dunării

Nimeni nu mai știe nimic de băiețelul în vârstă de zece ani, de ieri, de când a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Hainele și bicicleta au fost găsite pe malul Dunării.
Părinții copilului sunt în stare de șoc și se tem de ce este mai rău.


Băiatul a plecat de acasă în jurul orei 14:00, iar când au văzut că nu s-a mai întors, părinții au anunțat autoritățile.
Polițiștii au găsit hainele și bicicleta băiatului pe malul Dunării
Părinții se așteaptă la ce este mai rău, după ce prietenul băiatului a recunoscut că au fost împreună pe malul Dunării pentru a se răcori.
Micuțul ar fi intrat în apă, chiar în locul în care au fost găsite hainele și bicicleta.
”În noaptea de 15 iulie, ora 02.07, polițiștii din cadrul Poliției orașului Dăbuleni au fost sesizați prin apel de urgența 112, de un bărbat de 35 de ani, din comuna Călărași, cu privire la faptul că, în cursul zilei de
14 iulie, ora 14:00, fiul său, de 10 ani, a plecat cu bicicleta pentru a se juca cu alți copii și nu a mai revenit la domiciliu”, se arată în comunicatul poliției.

Vezi și:  Carmen Tănase, la un pas de moarte. Actrița a trecut prin clipe de groază: “Paralizie de la gât în jos!”


Scafandrii au început căutările în Dunăre
Băiatul are părul negru, 1,50 m și aproximativ 30 de kg. La momentul dispariției purta o pereche de pantaloni scurți de culoare închisă, tricou roșu și adidași albi.
Cei ce l-au văzut s-au dețin informații sunt rugați să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *