Ajută-mă, Maică Preasfântă, ca, simțind acoperământul tău cel sfințit, să te cinstesc împreună cu toți îngerii și sfinții în toate zilele vieții mele.

..”RUGĂCIUNE CĂTRE MILA MAICII DOMNULUI PREASFÂNTĂ, PENTRU TOT CEL AFLAT ÎN BOLI ȘI NEVOI”

…”O, Maică Sfântă a celor ce cheamă cu evlavie numele tău!
O, grabnică ajutătoare a neamului creștinesc, nădejde a celor deznădăjduiți! La tine alerg când mă aflu în necazuri și în dureri, așteptând milostivirea ta.

O, Preasfântă, Preacurată şi Preaminunată Fecioară şi Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugăm ascultă rugăciunea nevrednicilor robi (numele) şi vindecă-ne pe noi și pe cei din familiile noastre şi pe toţi suferinzii din lume, de bolile grele, de bolile ştiute şi neştiute. Fie ca toţi creştinii să Te preamărească şi să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt şi ceresc.

PUBLICITATE

Îţi mulţumim Maică Sfântă pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tău, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu eşti scară la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre şi ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptăţite.

Vezi și:  „Drum Lin, Puiule”. Miruna, O Studentă La Medicină, A Murit Din Cauza Unei Boli Grave. Secţia În Care A Avut Prima Gardă A Fost Şi Cea Din Care A Plecat Într-O Lume Mai Bună

Ajută-mă, Maică Preasfântă, ca, simțind acoperământul tău cel sfințit, să te cinstesc împreună cu toți îngerii și sfinții în toate zilele vieții mele.
AMIN.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *