Adina Buzatu, mărturisire sinceră: „Bucătăria e locul pe care îl vizitez rar”

Îndeletnicirile de gospodină, precum preparatele aburinde făcute în fiecare zi sau dulciurile care mai de care mai delicioase nu intră în atribuțiile uneia dintre cele mai cunoscute femei de la noi. Vedetă nu intră în bucătărie nici măcar pentru a prepara o cafea, iar cuvintele sale îi stau mărturie.

Declarația sinceră a fost făcută chiar de vedetă, care a mărturisit că nu obișnuiește să gătească absolut deloc, preferând să își ocupe timpul cu cariera ei.

La cei 43 de ani, Adina Buzatu, căci despre ea este vorba, este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România, debutând la începutul anilor 2000.

Adina Buzatu a pus bazele primului său magazin, dedicat exclusiv articolelor bărbătești de îmbrăcăminte, în 2006, iar de atunci s-a făcut remarcată constant și a devenit un etalon de eleganță și rafinament. Și cum cariera și familia primează pentru ea, Adina Buzatu a recunoscut că nu obișnuiește să gătească deloc, ba mai mult, nici măcar cafea nu își face.

Vezi și:  Oficial! Profesorii au anunțat Guvernul că opresc definitiv greva! Ce măsuri se adoptă

Motivul pentru care nu gătește

Recent, Adina Buzatu a participat, alături de fiica ei, Sara, la audițiile show-ului culinar „Chefi La Cutițe”. Stilista a fost responsabilă cu platingul, în timp ce fiica ei s-a ocupat propriu-zis de partea de gătit. Cele două au pregătit somon în sos teriyaki cu noodles, unul dintre preparatele lor preferate.

„Eu nu gătesc deloc, că nu îmi place să stau în bucătărie este puţin spus! Nicio cafea nu am făcut, nici măcar un ceai. Bucătăria e locul pe care îl vizitez rar, să îmi iau un pahar cu apă eventual, acum să apar să gătesc…e şoc şi panică!”, a spus Adina Buzatu, la Antena 1.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *