Acest roman a castigat 500.000 de EURO la Loto Italia. Ce a facut cu toti banii cand s-a intors in Romania

Un roman din Italia a avut parte de un mare noroc: a castigat la Loto in Italia suma de 500.000 de euro. Avea 22 de ani atunci cand viata lui Giani Doloi s-a schimbat radical.
Acest roman a castigat o suma uriasa la Loto in Italia.
Imediat dupa ce banii i-au fost virati in contul bancar, tanarul de 22 de ani a inceput sa-i cheltuie pe masini.
”Primul lucru pe care l-am facut a fost sa imi iau Audi. Am dat 48.000 de euro pe el. I-am luat masina de 28.000 de euro si lu frate-miu si inca una de 11.000 de euro pentru sora mea care nici nu avea 18 ani pe atunci”, a mărturisit Giani Doloi, potrivit libertatea.ro.

Vezi și:  Rugăciunea făcută noaptea, poate deschide Cerurile


Mai mult, cheltuielile nu s-au oprit aici si a mai cumparat inca 3 apartamente: unul pentru el, iar celelalte doua pentru fratele si sora sa.
Giani si-a mai achizitionat un teren, a deschis o afacere fara succes, a imprumutat niste cunostinte si acestia au fost banii.
”Am zis ca banii astia nemunciti nu sunt buni si vreau sa ajut pe altii.
Am dat peste 10.000 de euro imprumut, dar nimeni nu mi i-a mai dat inapoi.
Am imprumutat si o verisoara cu 100.000 de euro. Si-a luat apartament in Galati. Imi da si ea banii inapoi cum poate”, a mai spus tanarul.
In momentul de fata, Giani nu mai are niciun ban din premiu: incaseaza lunar 750 de euro din chiriile apartamentelor pe care le-a cumparat si lucreaza ca sofer de TIR.

Vezi și:  Ce se mănâncă în prima zi a Anului Nou. Alimentul care trebuie consumat pe 1 ianuarie. Vezi ce spune tradiția și cum poți face față mai ușor provocărilor din 2023

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *