Accident mortal la Pasajul Unirii! În jur de 50 de oameni au fost implicați

Un accident extrem de grav a avut loc la intrarea în Pasajul Unirii, în Capitală. Aproape 50 de tineri au fost implicați în acest incident și situația este una extrem de gravă. Bilanțul victimelor este unul tragic și deja a fost înregistrat și un deces, conform autorităților.

O persoană nu a mai putut fi salvată

Un autocar cu turiști străini s-a izbit de un limitator de înălțime la intrarea în pasajul Unirii din București, pe sensul dinspre Tineretului. În urma acestui accident, patru din cele 47 de persoane au fost grav rănite și au rămas prinse printre fiarele autocarului care a fost grav avariat.

Din păcate, una din persoanele grav rănite a murit la scurt timp după accident. Raed Arafat, șeful DSU, a intervenit și a oferit primele informații de la fața locului. Trei persoane încă sunt în stare gravă, iar una dintre ele este intubată la spitalul Floreasca și medicii nu îi dau prea multe șanse de supraviețuire.

”Din păcate, pacientul care a fost în stop cardiac, s-a încercat resuscitarea lui, a fost declarat decedat. Și mai avem un pacient intubat tot la Floreasca, care este într-o stare critică, asta ce pot să vă spun acum. Au mai rămas persoane care n-au necesitat îngrijiri medicale, au fost preluate de ISU și duse la hotelul unde era destinația lor, urmând ca ulterior colegii de la poliție să sprijine cu aducerea bagajelor, când se termină investigația la fața locului. Deci intervenția la acest moment s-a finalizat, n-a mai rămas decât șoferul care urmează să stea de vorbă cu poliția pentru procedurile normale în astfel de situații. Restul sunt fie la spitale, fie sunt la hotel, la cererea spitalelor.” – a anunțat Raed Arafat.

Se pare că șoferul mergea pe prima bandă și în momentul în care a vrut să treacă prin pasaj a lovit limitatorul de înălțime, deși circula cu o viteză legală, de doar 40-50 km/ oră. Pentru început, conducătorul auto al autocarului, cetățean străin, a fost testat cu aparatul alcool-test, iar rezultatul a fost 0. El urmează să fie testat și pentru consum de substanțe stupefiante.

Vezi și:  Cat de bogat este Mihai Sturzu. A declarat in scris cati bani a castigat ca pilot de avion

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *