Accident mortal în Capitală! Un tânăr de 24 de ani, spulberat de o mașină

Un grav accident s-a produs, vineri în București. Un tânăr de 24 de ani a murit, după a fost lovit în plin de o mașină.

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Iulia Maniu din Capitală. Pieton în vârstă de 24 de ani a fost lovit mortal de un șofer de aceeași vârstă.

Un tânăr de 24 de ani, spulberat de o mașină

Incidentul s-a produs în jurul orei 14:20, Bd. Iuliu Maniu către Str. Valea Cascadelor, în Capitală. Un șofer în vârstă de 24 de ani a fost mortal un pieton de aceeași vârstă, în urma impactului pietonul a murit pe loc.

Matorii au sunat de urgență la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe mașini de poliție și ambulanțe, dar din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 24 de ani și au constatat decesul. 

Vezi și:  A comandat 3 mici cu cartofi prăjiți și o lingură de muștar. 

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Polițiștii efectuează cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele și condițiile în care s-a produs accidentul de circulație.

Traficul rutier este restricționat pe banda I de circulație, pe Bd. Iuliu Maniu, sensul de deplasare către Str. Valea Cascadelor.

Ce a transmis poliția

„Astăzi, 27 ianuarie a.c.,  în jurul orei 14.20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un accident de circulație înregistrat pe Bd. Iuliu Maniu, din sectorul 6. Din informațiile preliminare, un tânăr în vârstă de 24 de ani a condus un autoturism pe Bd.Iuliu Maniu către Str. Valea Cascadelor, iar în dreptul imobilului cu nr.  600, a surprins și accidentat un pieton, bărbat în vârstă de 24 de ani. În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pietonului. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație. Traficul rutier este restricționat pe banda I de circulație, pe Bd. Iuliu Maniu, sensul de deplasare către Str. Valea Cascadelor.”, a transmis Brigada Rutieră.

Vezi și:  Un agricultor din Romania a obtinut o planta care produce, in acelasi timp, si cartofi si vinete

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *