A urlat de durere când logodnicul i-a murit cu 52 de zile înainte de nuntă. A fost distrusă, dar s-a îmbrăcat în rochia de mireasă, și ce a făcut a șocat o lume întreagă!

Minunata ei rochie de mireasă, odată un simbol al bucuriei și al unei vieți împreună, a devenit rapid un semn de tristețe și goliciune.

În acest moment a decis Janine că își va face pozele de nuntă, oricum. În acest fel rochia, în loc să îi cauzeze durere uriașă, ar onora amintirea logodnicului ei.

Ședința foto a avut loc sub apă și simbolizează toate stările negative pe care le-a simțit, dar și faptul că, astfel, se „curăță” de ele. Janine crede că el și-ar fi dorit asta:

„Am făcut-o fiindcă am vrut să mă eliberez de pierderea logodnicului meu… Această rochie era pentru el. Am făcut-o pentru că John ar fi vrut să fac ceva de acest gen. Voia ca eu să am ce e mai bun din viață.

Vezi și:  Horoscop zilnic, 20 aprilie 2023. Balanta trebuie sa accepte noi provocari

Chiar am simțit că Johnny îmi zâmbește de acolo de sus și că în final îmi oferă eliberarea de care aveam nevoie pentru a merge mai departe.

După ședința foto am simțit că viața mea este din nou posibilă”, a declarat Janine.

„Dacă aș putea spune ceva oamenilor aflați în suferință, le-aș zice asta: ascultă-ți inima!

TU ești cea mai importantă persoană, și numai TU te poți ajuta”, a mai precizat ea. Haideți să o credem pe cuvânt! Iată ce a ieșit din această poveste despre speranță:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *