A murit actorul Ioan Cristi Vlad, la doar 24 de ani! Artistul s-a inecat

Drama in lumea teatrului din Republica Moldova! Actorul Ioan Cristi Vlad s-a stins din viata la varsta de 24 de ani! Potrivit presei, tanarul a murit inecat in apele Nistrului!
Este zi de doliu în lumea teatrului din Republica Moldova! Tânărul actor Ioan-Cristi Vlad s-a stins din viață, asta după ce s-a înecat în apele Nistrului. Actorul urma să împlinească astăzi vârsta de 25 de ani.


La vârsta de 24 de ani, actorul Ioan-Cristi Vlad s-a stins din viață, după ce s-a înecat în apele Nistrului. Colegii de breaslă ai tânărului au făcut anunțul trist pe Internet, unde au scris câteva mesaje cu adevărat sfâșietoare.
Directorul Teatrului Eugene Ionesco, unde tânărul era actor, a scris pe pagina sa de Facebook: „Trăim în teatru o durere teribilă! Ne-a părăsit colegul nostru îndrăgit, copilul minunat cu suflet mare, tânărul actor Ioan-Cristi Vlad!”.
De asemenea, și regizorul teatrului a adăugat „Sărbătoarea va avea loc în ceruri, alături de Dumnezeu! Dumnezeu l-a dorit alături chiar de ziua lui, pentru că l-a îndrăgit”.
Un alt mesaj de condoleanțe a fost publicat și pe pagina Teatrului Național „Eugene Ionesco”: „S-a întâmplat o tragedie în Familia noastră.
A plecat la cer tânărul actor Ioan-Cristi Vlad. Suntem profund îndurerați de acest eveniment tragic. Teatrul Național Eugene Ionesco aduce sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au cunoscut și îndrăgit pe Cristi”.
Unul dintre prietenii lui, dar și colegii de breaslă, Vlad Sabajuc, a scris un mesaj emoționant pe pagina de Faebook: „Poate cel mai liber om pe care l-am cunoscut. Dar și cel mai constrâns de neînțelegerea lumii față de dragostea lui de adevăr și libertate.
Uneori incomod de direct și reactiv, dar tot ăsta era punctul de atracție umană, alături de cumsecădenie și bun simț. Uneori abuziv, dar niciodată rău în intenții, iar dacă era, doar pe față și niciodată mărunt și mișel. Îmi spuneai să trăiesc pentru mine, să mă iubesc mai mult, să fiu mai indiferent.
Acum voi trăi și pentru tine, Cristinelule. Am împărțit 4 ani zile și nopți, transpirație, dezamăgiri, lecții, prânzuri și lucru, mizerie și adevăr, examene și înfrângeri, scene și petreceri, haine și bani.
Iartă-mă, te rog, pentru orice moment de neadevăr și răutate pe care l-ai simțit din partea mea, deși ultimul an ne-a apropiat enorm, pentru că ambii înțelegeam, treptat, fatalitatea care ne așteaptă și frica de a irosi potențialul.
Și iartă-mă pentru tot ce nu ți-am spus pe viu. Am vorbit recent. Cristi. Cristiii. Te iubesc și te aștept!”.

Vezi și:  Corina Caragea a răbufnit: “Eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă, generos” Ce a înfuriat-o pe știrista de la PRO TV –


Ioan-Cristi Vlad a debutat acum un an pe scena Teatrului Național „Eugene Ionesco”, după ce a absolvit Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP).
El a crescut într-o familie de actori ai Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, dar a ales să facă Informatică după terinarea liceului, dar la scurt timp a înțeles că își dorește să revină la teatru, unde și-a luat licența, absolvind facultatea de actorie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *