„A fost găsită pe corali. Trupul ei era desfigurat” Noi indicii despre cazul româncei atacată de rechin în vacanța din Egipt. Ea ar fi fost, de fapt, prima victimă

Un rezisdent rus din Hurghada, stațiunea unde au avut loc tragediile, rupe tăcerea și face dezvăluiri absolut halucinante!

O lume întreagă este de-a dreptul bulversată, după ce la începutul lunii iulie două femei, o româncă și o austriacă, care se aflau în vacanță într-una dintre cele mai populare stațiuni din Egipt, Hurghada, au sfârșit într-un mod șocant, după ce au fost atacatede un rechin foarte aproape de țărm. Din nefericire, niciuna dintre cele două nu a scăpat cu viața, iar acum autoritățile încearcă să afle fenomenul care l-a făcut pe prădătorul marin să se apropie atât de mult de mal. 

Cu fiecare zi care trece, ies la iveală noi informații halucinante despre atac. De data aceasta, un rezident rus din Hurghada rupe tăcerea despre cele două cazuri.

S-a dat alarma în Hurghada, după ce o turistă de origine austriacă a fost atacată, sub privirile șocate ale oamenilor și salvamarilor, de un rechin, foarte aproape de țărm. Femeia a luptat cu prădătorul marin pentru a-și salva viața și a reușit să înoate singură până la mal, unde, din nefericire, și-a dat ultima suflare.A suferit un infarct și din cauza rănilor extrem de grave nu a mai putut fi salvata. La scurt timp de la prima tragedie s-a aflat și că o româncă fusese ucisă în același mod. 

Vezi și:  Calendar ortodox 18 octombrie 2022. Este sărbătorit un mare Sfânt al Ortodoxiei

Rămășițe din trupul neînsuflețit al Roxanei Donisan  au fost descoperite la circa 600 de metri de locul unde o turistă austriacă a fost atacată de rechin. Chiar dacă până acum s-a spus că românca era, de fapt, a doua victimă, presa din Italia scrie că ar fi putut fi prima, iar rămășițele ei doar au fostdescoperite după primul atac.

Se pare că suceveanca de 40 de ani era dată dispărută deja de două zile din camera de hotel. Un rezident rus din Hurghada, pe nume Zhanna, a făcut dezvăluiri șocante despre cazul româncei. 

„A fost găsită pe corali. Trupul ei era desfigurat. Era cetăţean al României”, a dezvăluit ea, adăugând că românca  „dispăruse de două zile din camera ei”.

Vezi și:  Copilul Elodiei Ghinescu Trăiește Într-O Minciună. Unde Știe Că Este, De Fapt, Mama Lui

„După prima victimă, nimeni nu a închis nicio plajă. Am înotat liber”

De asemenea, Zhanna spune că după ce austriaca a murit sub privirile stupefiate ale tuturor, autoritățile din Egipt nu au închis imediat plajele, ci toată lumea a putut să se bălăcească, în continuare, în Marea Roșie, unde două femei muriseră într-un mod inimaginabil, atacate de rechin. 

„După prima victimă, nimeni nu a închis nicio plajă. Am înotat liber. 

S-a format un grup de lucru de specialiști pentru a afla motivele comportamentului rechinilor. Consulatul rus i-a avertizat pe turiștii ruși. Să vedem cum reacționează guvernatorul Mării Roșii. Nu vor să piardă turiști, dar nici nu fac nimic pentru a preveni acest lucru”, a mai declarat Zhanna pentru publicația rusă gazette.ru. 

Vezi și:  Ne părăsesc marii actorii: „Oprește-te, Doamne!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *