Vladimir Putin s-a vaccinat marţi, fără să se precizeze cu ce ser

Vladimir Putin a fost vaccinat marţi împotriva Covid-19 şi se simte bine, potrivit unui anunţ al Kremlinului preluat de agenţia RIA, în condiţiile în care autorităţile ruse vor să încurajeze populaţia să se imunizeze, transmite Reuters.

”Putin a fost vaccinat împotriva coronavirusului. Se simte bine. Mâine va avea o zi de lucru completă”, a declarat Dmitri Peskov, citat de agenţia de presă Ria-Novosti.Alte ArticoleȚara care a anunțat, în ianuarie, că a învins pandemia, …Scene interzise în Parlamentul australian. Parlamentarii s-au …Erupţii vulcanice şi cutremure în Islanda VIDEO

Vladimir Putin se relaxa acum două zile în taigaua siberiană

Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani, şi ministrul Apărării Serghei Şoigu, 65 de ani, s-au plimbat în mijlocul pădurilor înzăpezite, traversând un pod de frânghie şi observând animalele sălbatice prin binoclu, potrivit imaginilor televizate difuzate de Kremlin şi prezentate de News.ro.

„Preşedintele a mers pe jos împreună cu ministrul Apărării Serghei Şoigu” în Siberia, a comentat Kremlinul în comunicat, publicând zeci de fotografii din această plimbare, fără a preciza locul.

În mai multe imagini, preşedintele şi ministrul apar cu ghete din fetru, tradiţional ruseşti, pregătiţi să mânânce la o masă din lemn în aer liber.

Cei doi au vizitat şi un atelier în taiga unde Şoigu i-a arătat lui Putin ceea ce a creat din lemn în timpul liber.

Nu este prima dată când Vladimir Putin vizitează taigaua siberiană. În ultimii ani au tot apărut imagini cu liderul de la Kremlin pescuind, conducând o barcă şi bronzându-se la bustul gol.

Citeşte şi: Scene interzise în Parlamentul australian. Parlamentarii s-au distrat cu prostituatele în camera de rugăciune a instituţiei

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*