Vlad Voiculescu, fără mască pe holurile Parlamentului. Ce spune legea FOTO

Vlad Voiculescu a stat aproximativ 20 de minute fără masca de protecţie, timp în care a vorbit la telefon şi chiar s-a salutat cu câţiva colegi.

După aproximativ 20 de minute, Vlad Voiculescu a fost invitat într-un birou de un coleg de la USR-PLUS moment în care şi-a pus masca de protecţie, informează Stirileprotv.Alte ArticoleMiniştrii PNL s-au plâns în şedinţa BEX că sunt sabotaţi …Gabriela Firea refuză şi ea invitaţia la dialog a lui Florin …Sorin Grindeanu: „Brusc, Cîţu devine mieluşel şi vrea …

Potrivit legislaţiei, masca de protecţie trebuie purtată în orice spaţiu public închis, aşa cum este şi holul Parlamentului.

„Pe perioada stării de alertă, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, pe toată durata prezenței în oricare din spațiile închise ale incintei,în conformitate cu condițiile impuse de Ordinul Comun MS-MAI nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă”, se arată în legislaţia aflată în vigoare.

Vlad Voiculescu şi-a prezentat bilanţul, inclusiv impactul postărilor pe Facebook

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a prezentat în ședința de Guvern de joi un raport cu măsurile luate de minister în cele trei luni de la preluarea mandatului. Plicuri poștale, 2 broșuri, mai mulți urmăritori pe Facebook, printre realizările ministrului Voiculescu.

Ce conține raportul pe 3 luni.  Raportul de activitate al lui Vlad Voiculescu se referă la asigurarea testelor anti-COVID, creșterea numărului de paturi, dotarea secțiilor ATI cu echipamente și aparatură medicală în valoare de 26 de milioane de euro, precum și impactul pe Facebook a campaniei referitoare la pandemie.

Introducerea testelor antigen rapide în diagnosticarea pacienților, Introducerea testelor antigen rapide în farmacii, Asigurarea continuității testării RT-PCR, Asigurarea screeningului și secvențierii în vederea identificării variantelor SARS-COV-2 circulante pe teritoriul României.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu: „Brusc, Cîţu devine mieluşel şi vrea consultare cu PSD. E speriat rău de indignarea populară”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*