Vlad Voiculescu, evitat de Nicușor Dan și Florin Cîțu: ”L-am sunat și nu mi-a răspuns. Dacă m-ar fi invitat la conferință, aș fi mers”

Vlad Voiculescu, evitat de Nicușor Dan și Florin Cîțu. Ministrul Sănătății a recunoscut în cadrul conferinței de astăzi faptul că în timp ce se află în drum spre Victor Babeș, acolo unde trei pacienți au murit, a încercat să îl sune pe primarul Capitalei, însă acesta nu i-a răspuns la telefon.

”Când eram în drum spre Victor Babeș am încercat să-l sun pe Nicușor Dan, dar nu mi-a răspuns la telefon” , a declarat acesta în cadrul conferinței de presă de astăzi.Alte ArticoleUn nou scandal în Parlament, pe tema măştilor. Deputatul PSD …Diana Șoșoacă, după scandalul din Parlament: „Îmi voi …PSD cere demisia ministrului Sănătății: ” În mandatul …

Mai mult decât atât, Vlad Voiculescu a declarat că nu a fost invitat la conferința de presă organizată de Florin Cîțu și Raed Arafat la Palatul Victoria. Ministrul Sănătății susține că premierul l-a invitat pe Arafat deoarece acesta este care este direct implicat în operarea unității mobile de terapie intensivă și este cel care poate oferi detaliile tehnice.

Citește și: Vlad Voiculescu, primele declarații după tragedia de la Victor Babeș: „Voi solicita un control asupra problemelor tehnice care au dus aici. Condoleanțe!”

Vlad Voiculescu, evitat de Nicușor Dan și Florin Cîțu

„Cred că premierul l-a invitat pe doctorul Arafat la conferinţa de presă pentru a comunica pentru ca cel care este direct implicat în operarea acestei unităţi mobile de terapie intensivă să poată să ofere toate detaliile tehnice pe care, de altfel, le-a şi oferit. Dacă m-ar fi invitat, aş fi mers. Dar înţeleg foarte bine care au fost motivele pentru care l-a invitat pe doctorul Arafat şi cred de altfel că explicaţiile de ieri au fost mai mult decât binevenită”, a declarat Vlad Voiculescu.

Trei pacienţi cu COVID-19 au murit la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul „Victor Babeş”, din primele informaţii rezultând că s-a produs o defecţiune la instalaţia de oxigen.

Citește și: Raed Arafat, primele explicaţii după tragedia de la Victor Babeş. „Toate ventilatoarele din TIR s-au oprit împreună”

 

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*