Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital, cu COVID. Are plămânii puternic afectați și nu poate respira fără ajutor

Victor Socaciu are plămânii afectați și are nevoie de oxigen suplimentar pentru a putea respira.  Din nefericire, Victor Socaciu se confruntă și cu alte probleme de sănătate. Artistul are diabet și a suferit, în urmă cu mai bine de 10 ani, o intervenție de transplant de rinichi.

Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, este un autor român de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat.Alte ArticolePremiile BAFTA 2021 – Filmul „Nomadland”, marele …Prinţul Philip, declaraţia şocantă despre viaţa de după …Prinţul Philip va fi înmormântat pe 17 aprilie. Meghan, soţia …

Rudele lui Nelu Ploieşteanu şi Cornelia Catanga se revoltă, după ce nu au putut să-i înmormânteze creştineşte pe marii artişti: „Dacă aş fi ştiut că astăzi se schimbă legea, l-aş mai fi ţinut”

Între anii 1997 și 1999, artistul a devenit realizator al emisiunii săptămânale „Vânare de vânt” pentru TVR și al emisiunii „Insula Copiilor” la Național TV. De asemenea, el a semnat genericele mai multor emisiuni radio și televiziune printre care: „Omul chitară ”, „Oameni de zăpadă ”, „Ceaiul de la ora 5 ”, „Insomniile Corinei ”, „Cazuri și necazuri în dragoste ”, „Arca Marinei ”, „Personalul de Costinești ”, „Bun de tipar ”, „Tunelul timpului ”, „Mulțumesc”, „Ora fără catalog”, „Ne vedem la TVR”, „E ora ta”.

De asemenea, a colaborat cu toți folkiștii din Cenaclul Flacăra, dar și cu cei care au urmat după aceea.

Imagini şocante din secţia UPU Braşov: „Oameni ca mine aşteaptă din clipă-n clipă să plece din lumea asta”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*