Veste tristă pentru Alex Bodi. Rămâne în continuare în arest la domiciliu

Veste tristă pentru Alex Bodi. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a sperat că poate scapă de arestul la domiciliu, însă judecătorii de la Tribunalul Dolj i-au dat planurile peste cap. Afaceristul a fost înștiințat că va rămâne în continuare în arest la domiciliu, după ce magistrații i-au respins cererea de a fi plasat sub control judiciar.

Citeşte şi: Alex Bodi şi Daria Radionova s-au despărţit. Mesajul rusoaicei: „Mi-a ruinat planurile”Alte ArticoleGiulia Nahmany îi răspunde lui Cătălin Botezatu, după ce …Vica Blochina, declaraţii despre noul iubit: „Mi-a arătat …Şi-a găsit mama moartă în cadă. Tânăra de 25 de ani s-a …

Veste tristă pentru Alex Bodi

Înainte să primească vestea din partea judecătorilor de la Tribunalul Dolj, avocatul afaceristului a oferit detalii din interiorul procesului în care este judecat Alex Bodi.

”Astăzi are loc o nouă înfățișare, e de fapt o contestație pe care Alex Bodi a formulat-o împotriva unei încheieri a tribunalului Dolj prin care dânsului i s-a respins cererea de revocare a măsurii preventive a arestului domiciliar. În opinia apărării față de probele pe care le-a prezentat și domnul Alex Bodi, măsura preventivă a arestului domicilar nu se mai justifică.

Există și posibilitatea ca o măsură preventivă mai gravă să fie înlocuită cu una mai ușoară, în cazul domnului Bodi noi am apreciat că față de elementele concrete ale cauzei s-a justificat chiar revocarea totală a măsurilor preventive astfel încât să nu mai existe controlul judiciar sau altă măsură.”, a spus avocatul lui Alex Bodi pentru Antena Stars.

Alex Bodi o lasă fără bani pe Bianca Drăguşanu

Alex Bodi nu o iartă pe Bianca Drăguşanu după ce aceasta ar fi făcut declarații mincinoase în cadrul audierii de la DIICOT. Afaceristul îi cere fostei sale soţii o sumă imensă de bani.

Vedeta a fost audiată de procurorii DIICOT în procesul de proxenetism și de trafic de carne vie în care este cercetat afaceristul. Alex Bodi a depus o plângere împotriva fostei sale soţii, pe care o acuză de mărturie mincinoasă în fața judecătorilor.

Cătălin Dancu, avocatul afaceristului, a dezvăluit la Antena Stars că Bianca Drăgușanu ar fi făcut mărturii mincinoase. Astfel, Alex Bodi să o tragă la răspundere pe fosta soție pe cale legală pentru calomnie, cerându-i o despăgubire de 200.000 de euro.

„Că dl. Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el. Lucru neadevărat, că dl. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, dl. Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu?”, a spus avocatul Cătălin Dancu.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*