USR-PLUS: „Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri!”

Liderul deputaţilor Alianţei USR-PLUS, Ionuț Moșteanu, transmite un mesaj de susținere a ministrului Sănătății, în contextul noilor tensiuni din Coaliție: „Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri!”. El susține că acesta e „sub asediu mediatic pentru că amenință caracatița din sănătate” și subliniază că ministrul are întreaga susținere „pentru a termina ce a început”.

„Am o veste proastă pentru mafia din sănătate – Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri! Are toată susținerea noastră să termine ce a început! Vlad e sub un asediu mediatic pentru că o caracatiță imensă din sănătate se simte amenințată.Alte ArticoleFlorin Roman: PNL se desparte total de ce face Vlad Voiculescu …Traian Băsescu, revoltat de situaţia de la Spitalul Foişor. …Florin Cîţu, prima reacţie în legătură cu posibila demitere …

Fie că sunt furnizori de echipamente și consumabile conectați politic și privilegiați dintotdeauna la licitații sau bine coordonați în tot felul de achiziții directe, fie că e vorba de marii directori și profesori inamovibili din sănătate în umbra cărora nu crește nimic de ani de zile, rețelele care se ocupă cu angajările pe șpagă în sistemul de sănătate, cu toții simt că se schimbă ceva și afacerile lor de milioane sunt amenințate.

A început o eră nouă, cu transparență, cu concursuri și licitații corecte și ei nu pot accepta asta și s-au mobilizat să încerce să îl îndepărteze pe Vlad Voiculescu. Dar n-o să le meargă!”, a transmis Moșteanu într-un mesaj postat pe Facebook.

Oamenii lui Dacian Cioloş, atac la adresa premierului Cîţu: „Premierul a intrat prea repede într-un exerciţiu de PR cu artificii şi zurgălăi”

El spune că la ședința de vineri seară a birourilor naționale reunite, i-au cerut cu toții lui Vlad să continue lupta pentru transparență și reforma din sistem.

Moșteanu face referire la sesizarea procurorilor de către Corpul de control al premierului legat de publicarea datelor de vaccinare și spune că acesta ar trebui să verifice centrele „speciale” din etapa a doua de vaccinare și dacă a sărit cineva rândul. În acest context, Moșteanu afirmă că Birourile Naționale USR PLUS susțin demararea unei anchete de către Corpul de Control al Ministrului Sănătății privind existența centrelor „închise” de vaccinare, procedurile, accesul la ele și modul în care au respectat cadrul legal.

Liderul deputaţilor Alianţei USR PLUS transmite și un mesaj pentru unii parteneri de coaliție: „Știm cu toții ce înseamnă pregătire de congres, lupta internă și tentația acumulării de capital electoral prin ieșiri publice populiste. Este important însă să ne ridicăm cu toții la înălțimea responsabilității cu care am fost învestiți. Funcțiile vin și trec, dar dincolo de astea avem cu toții o misiune istorică – să învingem coronavirusul și să relansăm economia.

Eu sunt de acord să avem oricând o discuție despre ce ar fi putut face mai bine colegii din executiv, prim ministrul, miniștrii, secretari de stat, responsabilii cu vaccinarea. Însă vom face asta împreună, în echipă, cu feedback constructiv așa cum trebuie să fie între parteneri loiali care vâslesc la aceeași barcă în aceeași direcție și vor să vâslească din ce în ce mai tare”.

Vlad Voiculescu, înregistrat fără să ştie, înainte de declaraţiile despre situaţia de la Spitalul Foişor: „Să nu cumva să intre cineva să mă vadă că sunt fără mască”

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*