Un tânăr din Iași a murit de COVID la doar 22 de ani. Virusul i-a afectat plămânii, iar medicii nu l-au mai putut salva

Un tânăr din Iași a murit de COVID la doar 22 de ani. Virusul i-a afectat plămânii, iar medicii nu l-au mai putut salva

Un tânăr de 22 de ani a murit din cauza COVID, după ce a fost internat la secția de Terapie Intensivă.Alte ArticoleVaccinul Pfizer BioNTech împotriva COVID este eficient și împotriva …BILANȚ VACCINARE 1 APRILIE. Peste 57.000 de români au fost …Pandemia COVID nu se oprește la VALUL TREI! Avertismentul dur …

Tânărul s-a luptat să trăiască în timp ce se afla pe patul de spital de la Spitalul Municipal de Urgență din Pașcani. Din nefericire, s-a stins din viață pe 31 martie, în jurul orei 23.

A ajuns pa mâna medicilor la începutul săptămânii, fiind în stare gravă, iar aceștia au decis să îl ducă la Terapie Intensivă.

Cadrele medicale au încercat să-i salveze viața tânărului, însă virusul deja îi atacase rău plămânii și a ajuns la spital prea târziu. Starea lui s-a deteriorat rapid.

Băiatul era originar din satul Brătești, care aparține de comuna Stolniceni-Prăjescu, județul Iași.

Bilanţ coronavirus 1 aprilie 2021. O nouă zi cu peste 6000 de cazuri. Secţiile ATI sunt pline până la refuz

Valul al treilea de coronavirus nu se lasă dus din România, specialiştii anticipând chiar un număr mai mare de cazuri înainte de Paştele ortodox. În utlima zi, 136 de pacienţi au decedat, iar 1.434 sunt internaţi la ATI, numărul cazurilor noi fiind de 6115.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi alte 6.115 cazuri de infectare cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore. 136 de pacienţi au decedat, iar 1.434 sunt internaţi la ATI,numărul lor fiind în creştere.

Până astăzi, 1 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 958.918 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 856.405 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.115 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până astăzi, 23.674 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 31.03.2021 (10:00) – 01.04.2021 (10:00) au fost raportate 136 de decese (76 bărbați și 60 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.252. Dintre acestea, 1.434 sunt internate la ATI.

Citiți și BILANȚ VACCINARE 1 APRILIE. Peste 57.000 de români au fost vaccinați în ultimele 24 de ore

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*