Un preot, cu căţelul în braţe la slujbă: „Este foarte bolnav și dacă îl las acasă se întristează”

Un preot, cu căţelul în braţe. „Îmi pare rău, dar cățelușul meu este foarte bolnav și dacă îl las acasă se întristează, așa că l-am adus la slujbă”, a spus preotul, conform La Stampa.

Vestea s-a răspândit după ce o fotografie a făcut turul rețelelor sociale. Chiar dacă unora nu le-a plăcut „intruziunea”, majoritatea celor care au comentat au înțeles adevăratul sens al gestului.Alte ArticoleNava care bloca Canalul Suez a fost repusă pe linia de plutire. …Elicopter prăbuşit în SUA, cel puţin cinci morţiAtac terorist, sunt zeci de morţi şi răniţi. Jihadiştii …

Citeşte şi: Banda românească de interlopi din Mexic care concurează cu marile carteluri: au furat din bancomate peste 1,2 MILIARDE de dolari

Un preot, cu căţelul în braţe

„Înseamnă respect pentru viață. Mulțumim lui Dumnezeu că și-a trimis slujitorii să dea exemplu” sau „cu un astfel de preot mă convertesc”, sunt doar două comentarii.

El es el padre zatarain de Torreón Coahuila. Da misa, mientras su perrita llega a buscarlo, debido a que se encubtra…

Publicată de Defensoría Animalista pe Duminică, 14 martie 2021

Sensibilitatea acestui preot amintește de cea a unor „colegi” de-ai săi care au deschis ușile bisericilor pentru patrupezi, cu precădere de părintele João Paulo Araujo Gomes, pastor al Parohiei Sant’Ana Gravatá din Brazilia, care ducea animalele fără stăpân la slujbă și îi invita pe credincioși să adopte unul, potrivit Mediafax.

O nouă mutaţie a coronavirusului face ravagii în Mexic

O nouă tulpină a coronavirusului face ravagii în Mexic. Potrivit autorităţilor, aceasta a provocat 87,23% dintre cazurile de COVID-19 studiate în luna februarie. În prezent, Mexicul ocupă locul al treilea la nivel mondial ca număr al deceselor cauzate de coronavirus.

Ramirez a declarat la o conferinţă de presă că această mutaţie, observată pentru prima oară în Mexic în octombrie, “ar putea avea o mai mare transmisibilitate”, dar a precizat că “deocamdată nu este adecvat să o numim o nouă variantă mexicană”, potrivit Agerpres.

Potrivit oficialului INDRE,  noua tulpina a primit denumirea B.1.1.222 şi prezintă o mutaţie T478K.

“Putem face o solicitare pentru a fi denumită această variantă cu un nume specific, dar nu este încă potrivit pentru a o desemna ca nouă variantă mexicană”, a precizat  Ramirez.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*