Un mare campion olimpic a făcut infarct, la 36 de ani, la antrenament. Nu a mai putut fi salvat

Jucătorul indonezian de badminton Markis Kido, medaliat olimpic cu aur la dublu, a murit la vârsta de 36 de ani din cauza unui infarct, a anunţat, luni, Federaţia Mondială de Badminton (BWF).

Asociaţia Indoneziană de Badminton (PBSI) a declarat că fosta jucătoare Candra Wijaya l-a văzut pe Kido prăbuşindu-se în timp ce juca badminton la un complex sportiv din Tangerang. Kido a jucat badminton la acest complex în fiecare luni.Alte ArticoleSPANIA – SUEDIA ONLINE STREAMING PRO TV LIVE. Derby la …Un renumit cardiolog spune că Erikssen nu va mai juca niciodată …PRO TV LIVE VIDEO POLONIA-SLOVACIA 1-2. Prima surpriză de la …

Specialistul în dublu a câştigat aurul la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008 alături de Hendra Setiawan, la un an după ce a câştigat titlul de dublu masculin la Campionatul Mondial din Kuala Lumpur.

Un renumit cardiolog spune că Erikssen nu va mai juca niciodată fotbal. „A murit pentru câteva minute. I-ar mai permite medicul să moară o dată? Categoric, nu”

De asemenea, a câştigat Cupa Mondială din 2006 şi aurul la Jocurile Asiatice patru ani mai târziu, tot cu Setiawan.

Tragedie imensă în fotbalul românesc. FRF, anunţ dureros: a murit un fost selecţioner al României

Citește și…

Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă

Nurcile la control! Cum se pregătește statul român pentru a respecta legislația europeană și a preveni răspândirea SARS-Cov-2 prin intermediul nurcilor

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*