Tzancă Uraganu şi Niculina Stoican au participat la proteste

Tzancă Uraganu şi Niculina Stoican au participat la proteste. În Capitală, manifestanţii de la Piaţa Universităţii au pornit în marş către Piaţa Victoriei, unde s-au unit două grupuri de protestatari. Numărul maxim de persoane care au voie să participe la acţiuni de protest a fost cu mult depăşit.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, prima reacţie după protestele violente din Bucureşti: Suntem în criză sanitară. Este nevoie de efortul tuturor pentru a trece de această perioadă dificilăAlte ArticoleLeuşteanul, medicament minune împotriva bolilor. Efecte miraculoase …Gigi Becali, reacţie dură după acuzele lui Aurel Pădureanu: …Florin Călinescu, mărturisiri dureroase despre familie: „Bunicul …

Tzancă Uraganu şi Niculina Stoican au participat la proteste

Sute de oameni au ieșit în stradă, revoltați fiind de regulile impuse de autorități pentru a evita răspândirea noului coronavirus. Cântăreaţa de muzică populară Niculian Stoican, dar şi alţi interpreţi, au participat luni seara la protestul desfăşurat în Târgu Jiu împotriva măsurilor restrictive. Niculina Stoican a fost însoţită de cântăreţii Marian Medregoniu şi Delia Barbu.

Niculina Stoican chiar a transmis live pe pagina ei de Facebook imagini de la eveniment, iar la un moment dat cei trei artişti au cântat.

Un alt personaj extrem de cunoscut în showbiz, care a participat la proteste este chiar manelistul Tzancă Uraganu. „Nu mai se poate bătaia asta de joc care avem parte, la opt în case… Eu mă trezesc la şase seara, până mă spăl şi eu, mă schimb, se face şapte jumate. Apoi ies zece minute şi intru înapoi în casă, la opt. Ce înseamnă asta?!„, sunt cuvintele manelistului, postate pe reţelele de socializare.

Violenţe în Capitală. Au fost identificate 188 de persoane implicate în incidente

Reprezentanţii Jandarmeriei au relatat marţi cum s-au desfăşurat violenţele de luni noaptea din Capitală, prezicând că au fost identificate 188 de persoane implicate în incidente, iar 12 jandarmi au fost răniţi, trei ajungând la spital. Ei au afirmat că un grup de manifestanţi s-a aşezat pe carosabil, trei persoane au încercat să iasă din coloana de manifestanţi, iar la intervenţia jandarmilor au devenit violenţi şi au aruncat cu pietre în jandarmi, lor alăturându-li-se şi alţi protestatari.

Poliţia Capitalei a declanşat cercetări pentru ultraj, dar şi pentru tulburarea ordinii publice, distrugere, distrugere prin incendiere. Vorbim despre vitrine, tonomate de alimente, mobilier stradal, staţii de autobuz, geamuri ale mijloacelor de transport. Au fost date 222 de amenzi în valoare de peste 200 de mii de lei, opt fiind acordate organizatorilor.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, împreună cu Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti şi cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au organizat marţi dimineaţă o declaraţie de presă pe tema incidentelor de marţi noaptea, când persoane violente infilitrate printre cei care manifestau împotriva restricţiilor de circulaţie, au aruncat cu pietre în jandarmi, au distrus automate stradale şi magazine, mai mulţi dintre ei fiind reţinuţi, potrivit News.ro.

Sursa: RomaniaTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*